Το «χρυσό κλουβί» του Ροναλντίνιο

featured image

Ύστερα από 32 ημέρες σε φυλακή της Ασουνσιόν (Παραγουάη), ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός – μάνατζερ του Ρομπέρτο ντε Ασίς αποφυλακίστηκαν, μετά την καταβολή 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων ως εγγύηση και, πλέον, βρίσκονται σε κατ» οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο που επέλεξε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος.

Ο λόγος για το «Palmaroga Hotel», ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που στεγάζεται σε κτίριο 118 ετών (έχει, βεβαίως, ανακαινιστεί πλήρως και άνοιξε πριν από έναν χρόνο), με εξωτερική πισίνα, πάρκινγκ, γυμναστήριο και μπαρ, το οποίο απέχει 19 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, το οποίο λογικά ο Ρόνι θα… αργήσει καιρό να δει.

Στο ξενοδοχείο, μάλιστα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί ΚΑΙ στην Παραγουάη λόγω του κορονοϊού, ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του μένουν μόνοι τους (!), μαζί μόνο ο Βραζιλιάνος δικηγόρος του, Σέρζιο Κεϊρόζ και ένας συνεργάτης ονόματι Νταβίδ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bienvenidos a #PalmarogaHotel, el único en Asunción y Sudamérica que antes de su estreno ya contaba con 118 años de historia.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Palmaroga Hotel (@palmarogahotel) στις 14 Φεβ, 2019 στις 7:33 πμ PST

Ο ίδιος (σ.σ. Ροναλντίνιο) επέλεξε να είναι σε ένα νέο, κεντρικό ξενοδοχείο, το οποίο θα βρίσκεται κοντά στην εισαγγελία και στα δικαστήρια» εξήγησε ο δικηγόρος του άλλοτε αστέρα των Μπαρτσελόνα και Μίλαν, Αδόλφο Μαρίν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει πότε ο Βραζιλιάνος θα μπορέσει να επιστρέψει στην χώρα του.

«Είναι καλά στην υγεία του και με καλή διάθεση. Στην φυλακή του φέρθηκαν όπως σε κάθε άνθρωπο και δεν είχε προνόμια» πρόσθεσε ο Μαρίν για τον Ροναλντίνιο, η δίκη του οποίου θα καθυστερήσει περίπου πέντε μήνες. Αν πάντως, αποδειχθεί πως ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του είναι αθώοι, τότε τα χρήματα της εγγύησης θα τους επιστραφούν.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.