Θετικός στον κορονοϊό ο θρύλος της Λίβερπουλ, Κένι Νταγκλίς

featured image

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, σερ Κένι Νταγκίλς, είναι θετικός στον κορονοϊό, ωστόσο ακόμη παραμένει ασυμπτωματικός.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την οικογένειά του 69χρονου, μέσω της ιστοσελίδας της Λίβερπουλ, πρώην παίκτης και προπονητής των «reds» «…διακομίσθηκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη 8 Απριλίου για θεραπεία σε μία μόλυνση που απαιτούσε την χορήγηση αντιβιοτικών.

Για να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υπεβλήθη προληπτικά σε τεστ για τον Covid-19, παρότι δεν είχε εμφανίσει νωρίτερα συμπτώματα της ασθένειας. Παραδόξως, το αποτέλεσμα του τεστ ήταν θετικό, αν και παραμένει ασυμπτωματικός.

Πριν από την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο σερ Κένι είχε επιλέξει εθελοντικά να απομονωθεί για περισσότερο από τον απαιτούμενο χρόνο μαζί με την οικογένεια του».


Και συμπληρώνει στην επιστολή της η οικογένεια Νταγκλίς: «Θα ζητούσε από όλους να ακολουθήσουν τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές στις επόμενες ημέρες και εβδομάδας. Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο υπέροχο προσωπικό του αγγλικού δημόσιου συστήματος υγείας, η αφοσίωση, η γενναιότητα και οι θυσίες του οποίου θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής του έθνους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Θα ήθελε μάλιστα να ζητήσει να τους δοθεί ο απαιτούμενος χώρος ώστε να κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο σε μία πολύ προκλητική περίοδο για αυτούς και επίσης να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των οικογενειακών τους στιγμών. Ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του άμεσα. Θα επανέλθουμε με περισσότερα νέα, όταν και όπως απαιτείται».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.