My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε φόρεμα το μαξιλάρι της

featured image

Στο νέο Challenge που θέλει τα κορίτσια του Instagram να κάνουν φόρεμα το… μαξιλάρι τους, ανταποκρίθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Το challenge PillowDress έχει γίνει viral στο Instagram με πολλές γυναίκες να προσπαθούν να φτιάξουν το δικό τους φόρεμα με το μαξιλάρι. Η λογική απλή. Χρειάζεται κανείς για να φτιάξει ένα τέτοιο φόρεμα ένα μαξιλάρι και μια ζώνη.

Κάπως έτσι έφτιαξε το δικό της φόρεμα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks.

Φορώντας, λοιπόν, το… μαξιλαροφόρεμά της, η Ευρυδίκη φωτογραφήθηκε στο σαλόνι της σε πόζες που θυμίζουν editorial περιοδικού και δημοσίευσε τις σχετικές λήψεις στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 


EXTRAVAGANZA IN DA HOUSE ⛓ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 2 ⛓TODAYS OUTFIT A PILLOW ❤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Oops • • • ΞΑΦΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ Κ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ! ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ CORONA TIME 🦠 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ … ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ MARKET ! ΣΑN ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ 🌺 ΕΥΡΥΔΙΚΗ 💎 Handmade bag 💼: @n8notto Shoes: @zara Belt : @zara Magazine : @harpersbazaargreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις 8 Απρ, 2020 στις 8:41 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.