Ελένη Ράντου: Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου

featured image


Με τις τηλεοπτικές παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις να έχουν μπει στο «πάγο» λόγω κορονοϊού, οι ηθοποιοί βρίσκονται στα σπίτια τους και περιμένουν και εκείνοι να περάσουν οι μέρες της καραντίνας.
Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή DOT για το πώς περνάει τις μέρες στο σπίτι της και αναφέρθηκε και στο διαφημιστικό σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι», το οποίο παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού.
«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι γιατί είναι μαζί η μητέρα μου, οι κοπέλες που τη φροντίζουν, η κόρη μου και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου και αυτό δεν είναι εύκολο […] Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές.


Όταν δεν έχει επιλογές κάθεται και το «τρώει», και λέει αυτό είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα και να δώσει έτσι κουράγιο.
Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, χαρούμενοι, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας, ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.
Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δε νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω κι αυτό και να δω πού θα με πάει» ανέφερε η Ελένη Ράντου.
Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε πως δεν ξέρει να μαγειρεύει σε αντίθεση με τη κόρη της η οποία είναι εκείνη που την έβαλε στη κουζίνα και έφτιαξαν μαζί φαχίτας.

Πηγή: www.newsbeast.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.