Κορωνοϊός: Η Τουρκία επιχειρεί να προωθήσει στην Ελλάδα ασθενείς μετανάστες

featured image

Πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να  προωθήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη μετανάστες, ασθενείς με κορωνοϊό – Εκτιμήσεις ότι οι σημερινές προκλητικές υπερπτήσεις συνδέονται με την αποκάλυψη των σχεδίων αυτών

Για συγκεντρώσεις μεταναστών, ασθενών με κορωνοϊό, στα τουρκικά παράλια κάνουν λόγο πληροφορίες, καθώς φαίνεται ότι η Τουρκία επιχειρεί να τους προωθήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη εν μέσω της πανδημίας.

Από έγκυρες πληροφορίες έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά μικρασιατικά παράλια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζάρ Κουλέ, απέναντι από τις Καστανιές, και η Τουρκία φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να τους μεταφέρει στην Ελλάδα με οργανωμένο σχέδιο.

Η στρατοχωροφυλακή και η Τουρκική αστυνομία παίζει τον ίδιο ρόλο που έπαιζε και στον Έβρο, δηλαδή τους κατευθύνει και τους οδηγεί, εκτελώντας ουσιαστικά τις εντολές του Τούρκου υπουργού εσωτερικών Σουλεϊμαν Σοϊλού που είχε πει ότι θα εξακολουθήσουν να στέλνουν στην Ευρώπη.


Εκτιμάται ότι οι σημερινές προκλητικές υπερπτήσεις έγιναν γιατί αποκαλύφθηκαν οι ενέργειες της τουρκικής κυβέρνησης.

Με την αποκάλυψη των προθέσεών αυτών και την άμεση ενεργοποίηση των ελληνικών δυνάμεων (Λιμενικό Σώμα, ΕΛ.ΑΣ. και Ενόπλων Δυνάμεων) τα τουρκικά μαχητικά δεν δίστασαν να κατεβούν στα 5.000 πόδια βορείως της Λέσβου όπου επιχειρούσε το αεροσκάφος της FRONTEX (Βρετανικό) και να το παρενοχλήσουν.

«Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Αυτό θα κάνουν συνέχεια» έλεγαν στρατιωτικές πηγές.

metanst__1_
metanst__2_
metanst__3_

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.