Κορονοϊός Κύπρος: Μπλεξίματα για την Ανόρθωση – Παίκτες έσπασαν την καραντίνα

featured image

Τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού κατηγορείται ότι παραβίασε η ομάδα της Ανόρθωσης στην Κύπρο, καθώς μικρός αριθμός παικτών μετέβησαν στο γήπεδο για προπόνηση. Η Αστυνομία ερευνά τα γεγονότα, μετά από εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο μετά την αποκάλυψη ότι κάποιοι παίκτες της Ανόρθωσης προπονούνταν στο γήπεδο Αντώνης Καράς. Ο υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως, Γιώργος Σαββίδης ζήτησε από την αστυνομία τη διερεύνηση της υπόθεσης, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο πιθανής παραβίασης των περιοριστικών κανόνων, λόγω της πανδημίας.


Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η διοίκηση της ομάδας ανέφερε πως προτού επιτρέψει σε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών, που κατοικεί κοντά στην περιοχή, να εισέλθουν στο προπονητικό κέντρο, πήραν το πράσινο φως από το υπουργείου υγείας, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται.

Οι κυανόλευκοι υποστηρίζουν ότι δεν παραβίασαν κανένα κανόνα, καθώς η παρουσία των ποδοσφαιριστών στο Αντώνης Καρράς γινόταν μετά την αποστολή μηνύματος και την έγκριση της σχετικής άδειας.

Τόσο η διοίκηση της Ανόρθωσης, όσο και ο προπονητής της, Τιμούρ Κετσπάγια, εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την έκταση που πήρε το θέμα και εφόσον κληθούν είτε από την αστυνομία, είτε από τα αρμόδια υπουργεία θα παραθέσουν τα γεγονότα.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.