Κεταμίνη: O πλούσιος επιχειρηματίας που την διακινούσε και η εμπλοκή στο ύποπτο κύκλωμα

featured image

32χρονος επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα, ο οποίος κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε κεταμίνη, ναρκωτικά δισκία και αναβολικά, είχε συλληφθεί το 2018, από την Οικονομική Αστυνομία, για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης αναβολικών ουσιών.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης, ο οποίος διατηρεί τρία μαγαζιά (καφέ και εστιατόριο), ο οποίος είναι και ο ίδιος χρήστης αναβολικών ουσιών και μάλιστα, από τη χρήση, φέρεται να έχει χάσει το νεφρό του.

Μπορεί το 2018 να αφέθηκε ελεύθερος, μετά τη σύλληψή του για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης αναβολικών και να εκκρεμεί η δίκη του μέχρι σήμερα, ωστόσο, πλέον κατηγορείται και για συμμετοχή στην οργάνωση που «ξηλώθηκε» στη Χαλκίδα, η οποία μεταξύ άλλων διακινούσε και κεταμίνη.

Ο 32χρονος επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, στις 10 το πρωί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Η Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα μετά από σήμα που έλαβε από τις Αρχές του Σικάγου για τον εντοπισμό τριών δεμάτων με ναρκωτικά, τα οποία εστάλησαν από τη χώρα μας.

Μετά από έρευνα της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο κύκλωμα έστειλε ακόμα δύο δέματα, ένα εκ των οποίων περιείχε 500 γραμμάρια κεταμίνης. Όπως διαπιστώθηκε, η εγκληματική οργάνωση πουλούσε –μέσω ταχυδρομικής αποστολής- ναρκωτικά και αναβολικά στην Αμερική, στην Ισπανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιταλία.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη, στη Χαλκίδα, όπου συνελήφθησαν τα δύο μέλη του κυκλώματος, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένα.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, οι δράστες, εκ των οποίων και ο 32χρονος επιχειρηματίας, διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών και παράνομων αναβολικών ουσιών, τις οποίες τοποθετούσαν σε δέματα και ταχυδρομούσαν, σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Από διωκτικές Αρχές του εξωτερικού, τους μήνες Φεβρουάριο και Απρίλιο, κατασχέθηκαν συνολικά πέντε δέματα που ταχυδρομήθηκαν από μέλη του κυκλώματος, τα οποία περιείχαν ναρκωτικά δισκία, όπως:


περισσότερα από 500 γραμμάρια της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη πάνω από 248 δισκία Ecstasy, καθώς και ουσία απαγορευμένη από τον Οργανισμό Φαρμάκων της συγκεκριμένης χώρας.

Επιπλέον, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, στα μέσα Απριλίου, κατασχέθηκαν από ταχυδρομικό κατάστημα 10 ακόμη υπό αποστολή δέματα, που είχαν ταχυδρομήσει οι συγκεκριμένοι δράστες, ανάμεσά τους και ο 32χρονος επιχειρηματίας, με προορισμό διάφορες χώρες του εξωτερικού και περιείχαν πληθώρα παράνομων αναβολικών ουσιών, σε μορφή δισκίων, υγρών αλλά και ενέσιμων, τα οποία εστάλησαν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), για να εξεταστούν εργαστηριακά.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Υπό αποστολή, δέμα εντός του οποίου βρέθηκε συσκευή ψηφιακού δορυφορικού αποκωδικοποιητή, ο οποίος αφού αποσυναρμολογήθηκε, βρέθηκε να περιέχει, επιμελώς κρυμμένα,

120 ναρκωτικά δισκία, 885,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 141 ναρκωτικά δισκία (μεταξύ των οποίων και ecstasy) 1 γραμμάριο ecstasy, σε κρυσταλλική μορφή, 184 δισκία αναβολικών ουσιών, 82 φιαλίδια αναβολικών ουσιών, 8 σύριγγες που περιείχαν αναβολική ουσία, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 700 ευρώ και 5 τηλεφωνικές συσκευές, αυτοκίνητο και διάφορα υλικά συσκευασίας (κουτάκια, νάιλον σακουλάκια, κ.λπ.), 2 σκληροί δίσκοι αποθήκευσης ηλεκτρονικών αρχείων, καθώς και συσκευή αεροστεγούς συσκευασίας.

Οι εμπλεκόμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 32χρονος επιχειρηματίας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με διακεκριμένες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών και παράνομων αναβολικών ουσιών σε χώρες του εξωτερικού, καθώς και παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ διερευνάται όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας του κυκλώματος.

32χρονος επιχειρηματίας κεταμίνη

[/expander_maker]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.