Έγινε σωσίας της Παναγιώταρου: Αγνώριστη 3,5 χρόνια μετά η πληθωρική ξανθιά που απέρριψαν στο GNTM

featured image

Ιωάννα Μάρκου: Την γνωρίσαμε το 2018, στις οντισιόν του πρώτου κύκλου του GNTM στο Star. Η παρουσία της είχε χωρίσει την κριτική επιτροπή σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

Ιωάννα Μάρκου: Αγνώριστη 3,5 χρόνια μετά

Από τη μία μεριά ήταν ο Σκουλός μόνος του, ενώ από την άλλη η Καγιά, ο Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η τελευταία βρισκόταν στο 50-50, καθώς περίμενε από την 28χρονη να δεχτεί την πρόταση της για plus-size modeling, καθώς διαθέτει ένα πολύ πληθωρικό στήθος και καμπύλες.

Τελικά, η Ιωάννα Μάρκου δεν είχε περάσει στο bootcamp και είχε αποχαιρετήσει νωρίς. Η παρουσία της, ωστόσο, δεν είχε περάσει απαρατήρητη, με τον Δημήτρη Σκουλό να επιμένει πως θα έπρεπε να την περάσουν στην επόμενη φάση και πως θα έκανε χαμό. Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει ενοχλημένη με τον Μπράτη και την Παπαγεωργίου.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Ιωάννα έχει γίνει Jo και η εξωτερική της εμφάνιση μοιάζει αρκετά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε βαθμό που δύσκολα ξεχωρίζεις ποια είναι ποια.

Ειδικά στην φωτογραφία που ακολουθεί, η ομοιότητα της με την Παναγιώταρου είναι πιο έντονη από κάθε άλλη περίπτωση.

Η Ιωάννα Μάρκου έχει ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Instagram, είναι επιχειρηματίας, έχοντας συνιδιοκτησία στο Divine Showroom, στο Gatzby και στο Shisha.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.