Ο Κατερινόπουλος στέλνει νέο μήνυμα στον Δασκαλάκη: “Καλό θα ήταν…”

featured image

Νέες δηλώσεις για την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πριν από τη σύλληψη της 33χρονης, εμφανίζονταν αγαπημένοι. Μέχρι τότε, ο Μάνος φαινόταν να στηρίζει την μητέρα των παιδιών του που έφυγαν από τη ζωή.

Ωστόσο, μετά τα πράγματα άλλαξαν. Σύμφωνα με τον έμπειρο Ταξίαρχο εν Αποστρατεία, ο Μάνος Δασκαλάκης στήριξε την Ρούλα Πισπιρίγκου και στην κατάθεση του με τον δικό του τρόπο. «Στην πορεία, φυσικά, είπε άλλα στα ΜΜΕ. Τώρα βλέπουμε μια διαφορετική στάση, είναι δικαίωμα του να μην μιλάει, εφαρμόζει τη δική του τακτική και δεν μπορώ να πω ότι κρύβεται», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 


Ο κ.Κατερινόπουλος τόνισε ότι είναι καλό να «ακούγονται» οι γονείς των παιδιών, καθώς όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να φανεί η αλήθεια: «Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών. Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές», είπε.

«Καλό θα ήταν και ο Μάνος να βγει να μιλήσει κι αυτός, να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην αποκάλυψη της αλήθειας. Αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η αλήθεια, να βγει να κάνει τις δηλώσεις που πρέπει, πέρα από αυτά που είπε στον ανακριτή. Πιστεύω πως θα κληθεί σύντομα να καταθέσει ξανά και να δώσει διευκρινίσεις», κατέληξε.

[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.