Απίστευτες σκηνές! Έβριζαν χυδαία τον παππά Νεκτάριο Μουλατσιώτη

featured image

Του φώναζαν «Ανάξιος» και του έλεγαν να μην ξαναπατήσει στον Ναό

Με φωνές και συνθήματα όπως «ανάξιος» προπηλάκισαν πιστοί του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο Λιδωρίκι, τον πρώην «παπαροκά» Νεκτάριο Μουλατσιώτη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 

Το περιστατικό έλαβε χώρα ανήμερα της εορτής του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, όταν ο γέροντας Μουλατσιώτης ο οποίος είχε επισκεφτεί την εκκλησία ως Πρωτοσύγκελος στην Ιερά Μητρόπολης Φωκίδας, κατηγόρησε τον ιερέα που έκανε τη λειτουργία ότι είχε αφήσει βρώμικη και τρύπια την Αγία Τράπεζα. Μάλιστα, σύμφωνα με το tvstar.gr, ο γέροντας Μουλατσιώτης έκανε παρατήρηση στον ιερέα και για τα ράσα του, τα οποία σχολίασε ότι ήταν και εκείνα βρώμικα.



Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι πιστοί δεν είχαν ακούσει τα σχόλια του γέροντα Μουλατσιώτη, ωστόσο είδαν τον παπά Δημήτρη να βγαίνει οργισμένος στην ωραία πύλη και στη συνέχεια διέκοψε τη Θεία Λειτουργία, εξηγώντας ότι του έγιναν παρατηρήσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πιστοί να αποδοκιμάσουν τον πρώην παπαροκά γέροντα, και την ώρα που ο ίδιος έμπαινε στο αυτοκίνητό του, τον προπηλάκισαν και του φώναζαν να μην έρθει ξανά στον Ιερό Ναό.

Σε απάντηση του ο γέροντας Μουλατσιώτης αναφέρει ότι «το περιστατικό πήρε αναίτια μεγάλες διαστάσεις με ευθύνη του ιερέα», ενώ παραδέχεται ότι έκανε παρατηρήσεις στον παπά Δημήτρη, επειδή δεν είχε φροντίσει μέρα που ήταν να διατηρήσει καθαρή την εκκλησία.

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.