Απειλές από τη Ζαχάροβα: Θα μπορούσαμε να επιτεθούμε σε χώρες του ΝΑΤΟ που δίνουν όπλα στην Ουκρανία

featured image

Το σχοινί τραβάει η Μόσχα, καθώς η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβαδεν δίστασε να απειλήσει τις χώρες του ΝΑΤΟ που συνδράμουν με όπλα την Ουκρανία.

Η Μαρία Ζαχάροβα, ανέφερε ότι θα μπορούσαν να επιτραπούν πλήγματα εναντίον κρατών του ΝΑΤΟ που παρέχουν όπλα στην Ουκρανία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

«Αντιλαμβανόμαστε σωστά ότι προκειμένου να διακοπεί ο εφοδιασμός με στρατιωτικές προμήθειες, η Ρωσία μπορεί να πλήξει στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος εκείνων των χωρών του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου. Εξάλλου, αυτό οδηγεί άμεσα σε θανάτους και αιματοχυσία στο ουκρανικό έδαφος», ανέφερε η Ζαχάροβα, σύμφωνα με την «Daily Mail».Τα αντίποινα

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Αμυνας, Τζέιμς Χίπι, ο οποίος είπε χθες ότι το Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει τις ουκρανικές αεροπορικές επιδρομές σε ρωσικές υποδομές. Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας κατηγόρησε τον Βρετανό υπουργό Αμυνας για προβοκάτσια και προειδοποίησε ότι θα ήταν έτοιμο να αντεπιτεθεί σε «κέντρα λήψης αποφάσεων» στο Κίεβο, σε αντίποινα.

«Όπως έχουμε προειδοποιήσει, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε εικοσιτετράωρη ετοιμότητα για να εξαπολύσουν αντίποινα με όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας σε κέντρα λήψης αποφάσεων στο Κίεβο. Η παρουσία συμβούλων από δυτικές χώρες στα ουκρανικά κέντρα λήψης αποφάσεων δεν θα αποτελέσει απαραίτητα πρόβλημα για τη Ρωσία στη λήψη απόφασης για την εξαπόλυση αντιποίνων», είπε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χθες.

Υπενθυμίζεται πως 40 υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ συναντήθηκαν χθες στη Γερμανία για να συμφωνήσουν στην αποστολή βαρύτερων οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία. Η Γερμανία μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα παράσχει 50 αντιαεροπορικά συστήματα Gepard.

[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.