Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Φέρνει νέο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ;

featured image

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κατρακύλα και η κυβέρνηση μοιράζει ξανά ψίχουλα

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου από τη δυσαρέσκεια του κόσμου αναφορικά με το κύμα ακρίβειας αλλά και την αδράνεια της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης των ευάλωτων νοικοκυριών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 


Η πίεση που δέχεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος βλέπει στις δημοσκοπήσεις καθημερινά να κατρακυλά, τον οδηγεί σε ένα νέο γύρο εξαγγελιών παροχών και βοηθημάτων που δεν είναι τίποτα άλλο από… ψίχουλα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει ένα ακόμα έκτακτο επίδομα μέσα στο καλοκαίρι. Το έκτακτο επίδομα που δόθηκε πριν από το Πάσχα σε χιλιάδες νοικοκυριά, γνωστό και ως «επιταγή ακρίβειας», φαίνεται πως πέφτει ξανά στο «τραπέζι» για το καλοκαίρι.


Αν τελικά «κλειδώσει» η νέα «επιταγή ακρίβειας» πιθανότατα ύψους 200 ευρώ – στα πρότυπα του έκτακτου επιδόματος του Πάσχα – αυτή θα καταβληθεί προ τα τέλη του Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η επιταγή ακρίβειας ύψους 200 ευρώ δόθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα σε περίπου 1,7 εκατ. δικαιούχους. Με τα μέτρα ενίσχυσης ωφελούνται περίπου 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά, με περισσότερα από 3,2 εκατ. μέλη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αυξημένων τιμών αγαθών και ενέργειας.

Ποιοι έλαβαν το έκτακτο επίδομα το Πάσχα

  • 676.735 χαμηλοσυνταξιούχοι
  • 625.000 οικογένειες με παιδιά
  • 241.281 δικαιούχοι εγγυημένου εισοδήματος
  • 166.982 άτομα με αναπηρία που εισπράττουν προνοιακό επίδομα
  • 34.964 ανασφάλιστοι υπερήλικες

[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.