Η αδερφή της Ρούλας διαψεύδει το “καθάρισμα” των τάφων και διαψεύδεται απο τις εικόνες

featured image

Την απάντηση της οικογένειας για τα πεταμένα στα σκουπίδια παιχνίδια και άλλα αντικείμενα που είχαν αφήσει πάνω στον τάφο της Μαλένας και της Ιριδας φιλοξένησε πατρινή ιστοσελίδα. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως κάλεσε την καντηλανάφτισσα να μην αφήνει πάνω στο μνήμα ό,τι αφήνει ο κόσμος, με αποτέλεσμα μετά από μέρες η εικόνα να είναι… γεμάτη λιωμένα κεριά, πεταμένα αρκουδάκια κ.α.

  • Δίπλα δε από τον τάφο ο χώρος είχε μετατραπεί σε “σκουπιδότοπο” γι’ αυτό και δόθηκε εντολή στη γυναίκα που έχει επιφορτιστεί με την επιμέλεια του τάφου, να μην αφήνει το μνήμα σε ακαταστασία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι – Η 30χρονη κατηγόρησε το παιδί ότι την παρέσυρε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Υπάτιος Πατμάνογλου – Το δυστύχημα που του στέρησε γυναίκα και γιο, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος

Κατά την οικογένεια  όσα ακούστηκαν ότι πετάχτηκαν τα αντικείμενα στα σκουπίδια…. “δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

Φυσικά οι φωτογραφίες διαψεύδουν την οικογένεια για μία ακόμη φορά.

Ο τάφος ήταν πάντα καθαρός αφού τον πρόσεχαν και κυρίες του Νεκροταφείου και μάλιστα εδώ και καιρό. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον τάφο την Μεγάλη Παρασκευή. Είναι πεντακάθαρος! Άρα διαψεύδονται οι ισχυρισμοί της αδελφής της Ρούλας ότι… υπήρχαν λιωμένα κεριά και ακαταστασία στο μνήμα.



Και δείτε τα αντικείμενα που πετάχτηκαν στα σκουπίδια. ‘Ολα τα “δωράκια” που είχε αφήσει ο απλός κόσμος:

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.