Σάλος στο Twitter για το βόλεμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

featured image

Οι χρήστες αναρωτιούνται αν βρήκε τη θέση από τον… ΟΑΕΔ

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη βολεύτηκε με θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, την ώρα που ο πατέρας του ισχυρίζεται ότι οι νέοι έχουν καταπληκτική ποιότητα ζωής στην Ελλάδα με 600 ευρώ καθαρά.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όπως αποδείχτηκε, γνωρίζει ότι όσα λέει ο «μπαμπάς» στον πεινασμένο και εξαθλιωμένο λαό περί… brain gain στη χώρα, είναι στάχτη στα μάτια του λαού, τον οποίο προσπαθεί με κωμικοτραγικούς ισχυρισμούς να πείσει ότι πρέπει να τον ψηφίσει ξανά.

Έτσι ο υιός του πρωθυπουργού φρόντισε να ξεκινήσει καριέρα στο εξωτερικό, ως κοινοβουλευτικός βοηθός του Ισπανού ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς.

Στο Twitter δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν εύλογους συνειρμούς για το πώς βρέθηκε με θέση στο Ευρωκοινοβούλιο ο γιος του πρωθυπουργού, χωρίς φυσικά να τους κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι για τους γόνους των πολιτών όλα είναι «στρωμένα». Άλλοι πάλι, διερωτώνται γιατί ο γιος του Μητσοτάκη δεν επέλεξε να εργαστεί στην Ελλάδα, αφού ο πατέρας του ισχυρίζεται ότι έχει αυξηθεί… κατακόρυφα η επιχειρηματικότητα…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.