Ο «άνθρωπος-Ποπάι» ξαναχτυπά: Η αποκρουστική πλαστική στο πρόσωπό που τον κάνει να μοιάζει με εξωγήινο

featured image

Νέες επεμβάσεις αποφάσισε να κάνει στο σώμα του, ο Ρώσος Ποπάι, Kirill Tereshin παρά τις υποδείξεις των γιατρών να μην πειράξει κάτι άλλο.

Aυτή τη φορά ο Kirill Tereshin δεν τρώει κράξιμο για τα μπράτσα που έχει φτιάξει με ενέσεις, αλλά για την πλαστική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό του.

Ο «Ρώσος Ποπάι» μάλλον έχει βάλει στόχο της ζωής του, να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους. Τι άλλο θα μπορούσε να πεις κανείς, βλέποντας τις εικόνες και τα videos που ανεβάζει στο Instagram το τελευταίο διάστημα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι – Η 30χρονη κατηγόρησε το παιδί ότι την παρέσυρε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Υπάτιος Πατμάνογλου – Το δυστύχημα που του στέρησε γυναίκα και γιο, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος



Όχι, αυτή την φορά δεν ασχολήθηκε με τα μεγάλα μπράτσα του, που είναι αποτέλεσμα ενέσεων που έχει κάνει (σ.σ. οι γιατροί τον έχουν προειδοποιήσει οτι θα κινδυνεύσει η ζωή του), αλλά με το πρόσωπό του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο Ποπάι φαίνεται να έχει βάλει προσθετικό στα χείλη του προκειμένου να τους δώσει όγκο.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του, φαίνεται να έχει βάλει κάτι ψηλά στα μάγουλά του που εξέχουν, φτιάχνοντας παράλληλα και τις γωνίες του προσώπου του.

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.