Και η Ίριδα “μιλάει” απο τον τάφο της. Το κρίσιμο λάθος της Πισπιρίγκου

featured image

Οι έρευνες για το θάνατο της μικρής Ίριδας έχουν μπει στην τελική ευθεία. Οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγριας ξεψαχνίζουν το φάκελο της ώστε να διαπιστώσουν εάν ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, αλλά και ποιο μέσο χρησιμοποιήθηκε αν δεν ήταν το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια.

Και εδώ μπαίνουν στην εξίσωση τα λάθη της Πισπιρίγκου. Λάθη που αν δεν έπεφτε το φώς της δημοσιογραφικής έρευνας και η πίεση στις αρμόδιες αρχές δεν θα τα έβλεπε κανείς.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

Τα λάθη… της φόνισσας 18 ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας την «καίνε» για τη δολοφονία του κοριτσιού. Από τα φάρμακα που αναζητούσε και την επιμονή της να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα μέχρι και την ημέρα που επέλεξε να χορηγήσει την κεταμίνη στο παιδί.Η τοξικολογική έκθεση της Μαλένας είναι καθαρή από ουσίες αλλά χωρίς να έχει γίνει έλεγχος για κεταμίνη, γιατί δεν υπήρχαν τότε υποψίες.

Έχοντας στα χέρια της η Πισπιρίγκου αυτή την έκθεση, ζητούσε να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα, ελπίζοντας ότι δεν θα ανιχνευθεί το δηλητήριο.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Αγλαΐα Κυριακού παρατηρούσε κάθε κίνηση των γιατρών μέσα στο νοσοκομείο. Μάθαινε για το κάθε φάρμακο, που λάμβανε η Τζωρτζίνα, αλλά και τη δοσολογία. Έβλεπε μέρα με τη μέρα ότι οι γιατροί αρχίζουν να έχουν υποψίες για τα περίεργα επεισόδια και αποφασίζει να ολοκληρώσει το δολοφονικό της σχέδιο το Σάββατο 29 Ιανουαρίου», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Δημήτρης Γαλεντέρης. Όπως εξήγησε, «η ημέρα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Είχε υπολογίσει ακόμα και το χρόνο, που γίνεται η αλλαγή της βάρδιας. Φροντίζει η κεταμίνη, σύμφωνα με στοιχεία, να δοθεί μισή ώρα πριν αλλάξει το προσωπικό».

[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.