Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός κυριολεκτικά… «είχε Άγιο»

featured image

Τύχη βουνό είχε η οδηγός ενός Honda, που βρέθηκε τη λάθος στιγμή πίσω από μία μπετονιέρα και μπροστά από ένα ανεξέλεγκτο φορτηγό.

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο παίζει να είναι μία από τις πιο τυχερές οδηγούς στον κόσμο μιας και κατάφερε να επιβιώσει με μικρο-τραυματισμούς από ένα πραγματικά τρομακτικό ατύχημα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 

Το απίστευτο αυτό συμβάν καταγράφηκε σε κάποια χώρα της Ασίας και όπως μπορούμε να δούμε στο τέλος μιας ευθείας βρίσκεται ακινητοποιημένη σε ένα φανάρι μία μπετονιέρα. Μερικά μέτρα πιο πίσω της είναι επίσης σταματημένο ένα λευκό Honda Jazz.

Ξαφνικά εμφανίζεται ένα πράσινο φορτηγό που πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα και δίχως να επιβραδύνει καθόλου χτυπά από πίσω το Honda που πραγματικά γίνεται σάντουιτς στο πίσω μέρος της μπετονιέρας.


Και ενώ θα περίμενε κανείς τα χειρότερα, η οδηγός καταφέρνει να σωθεί με μικρο- τραυματισμούς. Πως έγινε αυτό το θαύμα; Πολύ απλά, η οδηγός ήταν τυχερή επειδή το πίσω μέρος της μπετονιέρας έχει αρκετό χώρο κάτω από τον κάδο της. Αν υπήρχε κανονικό φορτηγό πιθανότατα τα πράγματα θα ήταν πολύ δυσάρεστα.


Από την άλλη, παρατηρώντας κανείς την κατάσταση του Honda, επιβεβαιώνεται πόσο ασφαλή έχουν γίνει τα σύγχρονα αυτοκίνητα και πόσο υψηλά είναι τα επίπεδα προστασίας που προσφέρουν ακόμη και στις πιο περίεργες συνθήκες.

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.