Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

featured image
«Συνάδελφός μου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; Είναι ιεροσυλία αυτό. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Φταίτε κι εσείς γιατί δίνεται χώρο και πατήματα σε ανθρώπους που πραγματικά παίρνουν θέση άλλων ταλαντούχων ανθρώπων. Είναι κάποιοι άνθρωποι που όχι απλά δεν αξίζει τον σχολιασμό τους, δεν αξίζει καν να τους αναφέρετε.
Λένε χοντράδες και δεν με ενδιαφέρει αν είναι μέσα ή έξω. Σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και στοπ. Όταν θίγονται προσωπικότητες, όταν δεν υπολογίζουν οικογένειες και πετάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι, δεν υπολογίζουν γυναίκες, δεν υπολογίζουν παιδιά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι – Η 30χρονη κατηγόρησε το παιδί ότι την παρέσυρε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Υπάτιος Πατμάνογλου – Το δυστύχημα που του στέρησε γυναίκα και γιο, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος

Δεν βρίσκω καμία καλοπροαίρετη κίνηση, κανένα χαβαλέ και κανένα χιούμορ σε κανέναν άνθρωπο που μπορεί να θίξει ή να υπονοήσει πράγματα, τα οποία μπορεί να χαλάσουν ανθρώπους. Πραγματικά, έγινα έξαλλος εγώ, τρελάθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου, μιλώντας σήμερα στην Ιωάννα Μαλέσκου, ξεσπώντας κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για όσα έγιναν στο «Survivor».
«Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να σε έχω κοντά μου και να νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου», απάντησε η παρουσιάστρια.

[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.