Με ειδικά προγράμματα “σπάνε” οι συσκευές της Ρούλας

featured image

Κάθε πιθανό και απίθανο στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε απαντήσεις για το θάνατο της Τζωρτζίνας και κυρίως, στοιχεία για το αν και πώς μπορεί να αγοράστηκε η κεταμίνη που σκότωσε το 9 ετών κοριτσάκι, αναζητούν οι αστυνομικοί μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ένα από τα βασικά στοιχεία είναι οι αναζητήσεις της μητέρας από την Πάτρα στο Διαδίκτυο, μέσω του κινητού της τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού υπολογιστή της την κρίσιμη περίοδο μεταξύ 12 και 28 Ιανουαρίου 2022, δηλαδή την παραμονή του θανάτου της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο Παίδων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι – Η 30χρονη κατηγόρησε το παιδί ότι την παρέσυρε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Υπάτιος Πατμάνογλου – Το δυστύχημα που του στέρησε γυναίκα και γιο, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται σε μεθοδικές έρευνες που έγιναν στο επονομαζόμενο “υπολογιστικό νέφος” (cloud), όπου βρέθηκαν αναζητήσεις της για τις συνέπειες από έλλειψη οξυγόνου, για “αναισθητικά φάρμακα” και τις “αναισθησίες παιδιών”.Γιατί της «έστελναν» διαφήμιση κεταμίνης

Εκείνο στο οποίο εστιάζουν αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί είναι ότι τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο του κοριτσιού, είχε σταλεί διαφήμιση για την κεταμίνη από το Google, χωρίς όμως να εντοπίζεται η επί τούτου διαδικτυακή αναζήτηση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για αυτή την ουσία, που οδήγησε το Google να της στείλει σχετικό διαφημιστικό υλικό μόνο για αυτή και για καμία άλλη παρεμφερή ουσία.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι σε αναζητήσεις, μηνύματα και υλικό αρχείου, που εντοπίζονται στο cloud ή και σε άλλους αποθηκευτικούς χώρους (στικάκια, ψηφιακούς δίσκους) χρησιμοποιούνται ειδικοί αλγόριθμοι και συστήματα “τεχνητής νοημοσύνης”, ώστε να ανασύρονται οι κατάλληλες πληροφορίες.

Επιπλέον, επισημαίνουν ότι πιθανόν θα βρεθεί τρόπος, παρά την απροθυμία της 33χρονης να δώσει σχετικούς κωδικούς πρόσβασης, να αντληθούν διαγραμμένα αρχεία, ακόμη και προ αρκετά μεγάλου χρονικού διαστήματος.

[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.