Περίεργα πράγματα! Η (μυστική) εξομολόγηση της Πισπιρίγκου βγήκε στο… φως

featured image

Ο παπάς στον Κορυδαλλό τη διαβεβαίωσε πως ό,τι του πει θα μείνει μεταξύ τους

Yστερα από 25 ημέρες προφυλάκισης στο ειδικό τμήμα της γυναικείας πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να εξομολογηθεί στον ιερέα του σωφρονιστικού καταστήματος, αλλά και να κοινωνήσει, όπως είχε το δικαίωμα, πράγμα που έκαναν και όσες άλλες κρατούμενες το επιθυμούσαν.

Η υπόδικος ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ο ιερέας στις φυλακές και ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως και έγινε μετά το έκτακτο επισκεπτήριο, στο οποίο η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της τής παρέδωσαν τρεις λαμπάδες και τις ρομαντικές νουβέλες, που είναι τα αγαπημένα της αναγνώσματα.Το μυστήριο της εξομολόγησης διέπεται από απόλυτη μυστικότητα, ακόμα και για τις Αρχές. Ωστόσο, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», που υπογράφει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, «ο παπάς, γνωρίζοντας καλά ποια είναι, της ζήτησε να τον εμπιστευτεί και να του πει “αν αυτή σκότωσε τα παιδιά της”, διαβεβαιώνοντάς την πως “ό,τι του πει θα μείνει εκεί…” Η Ρούλα Πισπιρίγκου τού απάντησε “όχι”. Τότε ο κληρικός τής αντέτεινε, “Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή”»!

Το πώς ένας δημοσιογράφος μπορεί να έχει πρόσβαση σε ένα αυστηρά απόρρητο μυστήριο της Εκκλησίας παραμένει αδιευκρίνιστο… Τις προηγούμενες ημέρες, ο ίδιος δημοσιογράφος δήλωνε ότι δέχεται απειλές από μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, αλλά στη συνέχεια το διέψευσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.