Παραπάνω απο 4 οι δράστες. Τους “έχουν” απο τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του Σκαφτούρου

featured image

“Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα θύματα. Αυτό δε συνέβη επειδή ο Γιάννης Σκαφτούρος κοιμήθηκε την τελευταία νύχτα της ζωής του μαζί με την μητέρα του”, είπε στον ιστότοπό μας ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων.

Ο ίδιος άνθρωπος που είδε τον Γιάννη Σκαφτούρο πεσμένο κατάχαμα στη γη νεκρό απο τις σφαίρες των εκτελεστών του αποκαλύπτει πώς “Πέραν των βίντεος που οι αστυνομικοί βρήκαν απο το βενζινάδικο που είναι έξω απο το χωριό και όχι αυτό της πλατείας, οι αρχές έχουν στα χέρια τους και το υλικό απο τις κάμερες του σπιτιού.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

Ο σκληρός της νύχτας φαίνεται ξεκάθαρα να βγαίνει απο το “βοηθητικό σπίτι” όπου και διαμένει μόνιμα η μητέρα του και όχι απο την κεντρική εγκατάσταση στην οποία βρισκόταν τα παιδιά του τα εγγόνια του η γυναίκα του και οι συμπέθεροί του. Αν κοιμόταν εκεί… μπορεί να μετρούσαμε κι άλλους νεκρούς.

Οι δολοφόνοι μπήκαν στο σπίτι απο την μεριά που είχαν στηθεί οι ψησταριές και είναι δεδομένο πώς τον περίμεναν να βγεί… και μπήκανε αποφασισμένοι να σκοτώσουν. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Δεν είχε όπλο πάνω του, δεν ανταπέδωσε τα πυρά, ούτε είχε μαχαίρι. Βγήκε να πιει τον καφέ και “βρήκε” τους δολοφόνους του. [/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.