Πώς αντιδρά η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη – Τι την ενόχλησε έντονα

featured image

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας αλλά και οι διαρκείς αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη, φαίνεται ότι έχουν κατά κάποιο τρόπο «τρομάξει» τη νέα σύντροφο του 30χρονου πατέρα.

Η γυναίκα η οποία έκανε δεσμό με τον Μάνο λίγους μήνες προτού φύγει από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα και με την οποία ο ίδιος συγκατοίκησε στην Αθήνα, παραμένει στο παρασκήνιο. Η ίδια δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά, ενώ φωτογραφίες της με καλυμμένο πρόσωπο είχε δώσει στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα Espesso. Όσοι την γνωρίζουν, κάνουν λόγο για μια εντυπωσιακή κοπέλα, η οποία δεν έχει κανένα κοινό στοιχείο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”



Μάλιστα, την ημέρα που ο Μάνος έμαθε ότι έγινε προσαγωγή στη σύζυγό του για την δολοφονία της κόρης του, βρισκόταν μαζί της. Ωστόσο η νεαρή γυναίκα μετά από όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα αλλά και από τις επίμονες προσπάθειες των δημοσιογράφων να την προσεγγίσουν, η ίδια θέλησε να μείνει σε απόσταση από τον σύντροφό της.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι κυοφορεί δίδυμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η ίδια θέλησε να «παγώσει» τον δεσμό της με τον πατέρα των νεκρών κοριτσιών.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εκπομπή Super Kατερίνα, η ίδια ενοχλήθηκε έντονα μετά τις αποκαλύψεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία είχε δηλώσει ότι υπήρχαν σχέσεις μεταξύ του Μάνου και της Ρούλας ακόμα και την τελευταία εβδομάδα, πριν τη σύλληψή της. 

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.