Αδιανόητο . Δείτε πόσα λεφτά παίρνει ο Εμμανουήλ την εβδομάδα

featured image

Ο Τούρκος παραγωγός τρίβει τα χέρια του αφού κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση κάνοντας στην κυριολεξία τον Άγιο Δομίνικο.. .γης μαδιάμ!

Από το survivor 2021 και μετά κανένα ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ δεν θα είναι ίδιο ποτέ ξανά. Η σχολή Ντάφυ που έτσι κι αλλιώς κυλάει στο αίμα αρκετών Ελλήνων έχει παγιωθεί.

Φαγωμάρα, μουρμούρα, γύρισμα μπιφτεκας και γκρίνια. Απλά σε κάθε επόμενο ριάλιτι θα μπαίνει και κάποιο καινούργιο στοιχείο και φέτος στο survivor προστέθηκαν τα νεύρα, οι εντάσεις και οι τσακωμοί. Ακόμα και ξύλο.

Για όλο αυτό ευθύνη έχουν δύο παίκτες οι οποίοι δεν ξεκίνησαν από την day one του Survivor, αλλά επιλέχθηκαν στοχευμένα από την εταιρεία παραγωγής του survivor του Ατζούν Ιλίτζαλι για να το κάνουν Κούγκι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι – Η 30χρονη κατηγόρησε το παιδί ότι την παρέσυρε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Υπάτιος Πατμάνογλου – Το δυστύχημα που του στέρησε γυναίκα και γιο, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος


Πρώτα ο Τάκης Καραγκούνιαςς και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!


Ο Τάκης Καραγκούνης έφερε τις εντάσεις ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα νεύρα. Το αποτέλεσμα του μείγματος εκρηκτικό.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ανήκει στους μη επώνυμους παίκτες οπότε έχει μπει με τον βασικό μισθό των χιλίων ευρώ αποζημίωση ανά εβδομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως έχει κάνει την ανατροπή και έχει κερδίσει ένα συμβόλαιο κοντά στα 3 χιλιάρικα την εβδομάδα. Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι τρίβει τα χέρια του αφού κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση κάνοντας στην κυριολεξία τον Άγιο Δομίνικο γης μαδιάμ!

Έχει ανακατέψει όλους τους παίκτες και σε αντίθεση με τον Τάκη που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και προτάσει φωνή και μπράτσα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αμύνεται με ανελέητο βομβαρδισμό με λόγια.

Στην κυριολεξία ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν σταματάει να μιλάει.

Δεν έχει σημασία αν αυτά που λέει είναι αλήθεια ή ψέματα Τα λέει στοχευμένα με στόχο να εκνευρίσει και να προκαλέσει αντιδράσεις και τα καταφέρνει περίφημα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να αποδομήσει όλους τους χαρακτήρες που έχουν χτίσει οι παίκτες μέχρι τώρα με τη συμπεριφορά τους στο survivor.

Δημιούργησε σχολή κυροολεκτικά. Μία σχολή που θα μείνει!

Πηγή: koolnews.gr [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.