Θρήνος για τον 19χρονο Κώστα: Ραγίζει καρδιές ο φίλος του 19χρονου που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στη Ν. Ιωνία

featured image

Ο 19χρονος πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar, Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το βράδυ της Τρίτης, όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε από τη γέφυρα επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία, βύθισε στο πένθος τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο Αλέξανδρος Ρουστέμης, φίλος της οικογένειας, αλλά και πατέρας του επίσης οδηγού Παναγιώτη Ρουστέμη και πρωταθλητή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που μαζί με τον Κώστα Τακιδέλλη είχαν μοιραστεί αρκετές φορές τις πρώτες θέσεις σε αγώνες, ο άτυχος νέος, εκτός από ένας οδηγός με μέλλον, ήταν κι ένα σπάνιο παιδί.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 19χρονου πρωταθλητή Ελλάδος

Όπως υπογράμμισε «μιλάμε για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Ένα παιδί από εξαιρετικά καλή οικογένεια, με αρχές και αγάπη για τον αθλητισμό. Μόνο θλίψη μου προκαλεί ο θάνατος του. Εξαιρετικό παιδί, δεν έδινε δικαιώματα, μόνο εκείνος ξέρει το πώς συνέβη και το γιατί συνέβη όλο αυτό. Εμείς όλοι πονάμε και θα πονάμε για τον χαμό του».


Ο 19χρονος πρωταθλητής Ελλάδος ήταν ένα σημαντικό ταλέντο και είχε λαμπρό μέλλον μπροστά του

Και συμπληρώνει «ο θάνατος του προκαλεί μόνο θλίψη και πολλά γιατί σ’ αυτή την ηλικία. Ήταν ένα σημαντικό ταλέντο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο ξεχώριζε από πολλούς άλλους οδηγούς. Βρισκόταν σε εξαιρετικό επίπεδο αθλητικά κι είχε λαμπρόν μέλλον μπροστά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον πατέρα του τον Μιχάλη που ξέρει ποσό πολύ τον αγαπάω, κρίμα».

[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.