Τα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη όταν πέθανε η Τζωρτζίνα: «Μην ανεβάζετε τίποτα»

featured image

Τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν…

Στις 29 Ιανουαρίου 2022 το pelop.gr ενημερώνεται ότι έφυγε από τη ζωή η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και γράφει τη σχετική είδηση το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Σχεδόν 20 λεπτά μετά τη δημοσίευση, ο Μάνος Δασκαλάκης έστειλε μήνυμα στο πατρινό ΜΜΕ και συγκεκριμένα στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος (τον οποίο γνώριζε από το ποδοσφαιρικό του πέρασμα) και ζήτησε να αφαιρέσει το δημοσίευμα, να το «κατεβάσει» όπως λέμε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Σεβαστείτε…Μην ανεβάζετε τπτ. Κατέβασε το. Γράφετε ότι θέλετε…», έγραψε χαρακτηριστικά στο messenger ο 30χρονος πατέρας.

Στο δημοσίευμα αναφερόταν η είδηση του θανάτου της Τζωρτζίνας και κατέληγε με το εξής: «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή».


Στις 15 Απριλίου 2022 η Αγγελικη Νικολούλη τον είχε ρωτήσει σχετικά και εκείνος ισχυρίστηκε, ότι αρχικά «πήρα τηλέφωνο στην εφημερίδα (σ.σ. η εφημερίδα το διαψεύδει) λέγοντας ‘κατεβάστε το’, γιατί δεν είχα ειδοποιήσει γιαγιάδες και τα σχετικά, οπότε δεν γνώριζαν τίποτα», ενώ στη συνέχεια ανέφερε λανθασμένα ότι το μήνυμα το έστειλε στον αρχισυντάκτη Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, ενώ το είχε στείλει στον Βαγγέλη Γερογιάννη.

Σύμφωνα με το pelop.gr τα όσα υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης καταρρίπτονται:

«Ο ισχυρισμός του κ. Δασκαλάκη, ότι δεν είχαν ενημερωθεί πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, καταρρίπτεται, καθώς αδιάψευστος μάρτυρας είναι…και ο χρόνος. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγράψει οι γιατροί του ‘Αγλαΐα Κυριακού’ και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, βεβαιώνεται στις 15.50 το μεσημέρι του Σαββάτου της 29ης Ιανουαρίου και η δημοσίευση της είδησης γίνεται σχεδόν μετά από 5 ώρες (!), χρινικό διάστημα που θεωρείται αδύνατον για να μην είχαν πληροφορηθεί το τραγικό συμβάν οι «γιαγιάδες» και λοιποί συγγενείς (κατά τα λεγόμενα του), όταν μάλιστα η πληροφορία πως το παιδί «έφυγε» έφθασε στο pelop.gr από άτομο του ευρύτερου κύκλου του ζεύγους».

Ευλόγως, λοιπόν, κατά το πατρινό σάιτ, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

  • Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, στις 29 Ιανουαρίου, επιχείρησε να «αποκρύψει» τη δημοσιοποίηση του θανάτου και του τρίτου παιδιού του;
  • Γιατί χαρακτήρισε μία αληθή είδηση…ως αναληθή, με τη φράση «γράφετε ό,τι θέλετε…»;
  • Πού βρήκε τη δύναμη – την ημέρα που έχασε τον παιδί του – να ασχοληθεί με το τι γράφει το κάθε ΜΜΕ;
  • Γιατί επιμένει να μη θέλει να απαντήσει για την έκδηλη ανησυχία του, τότε, που άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα… περί περίεργων θανάτων;
  • Λέει, όμως, ότι του έκανε εντύπωση που τότε η γυναίκα του ήταν ανήσυχη με τη δημοσιότητα του θανάτου της Τζωρτζίνας και γενικά των 3 παιδιών τους.
  • Μόνο αυτή;

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.