Τον άφησε "παγωτό" ο Μητσοτάκης με την απίστευτη αποκάλυψη του για τον κορωνοϊό

featured image

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι μετά από δύο χρόνια αυστηρών μέτρων, ζεστό χρήμα στα κανάλια για καμπάνιες υπέρ των μέτρων, βαριά πρόστιμα και υποχρεωτικό εμβολιασμό, 28.025 θανάτους,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποκάλυπτε σε ζωντανή σύνδεση ότι τελικά ο κορωνοϊός… δεν είναι τίποτα!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Αποκαλύψεις» Σφακιανάκη: «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης – Θα τραβήξει πολλούς μαζί της στη φυλακή»

Ναι καλά ακούσατε, αυτό ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπο Εμπορίου Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος διαγνώστηκε με Covid-19, ενώ βρίσκεται στη χώρα μας.


Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται πρώτη σε θανάτους στις χώρες των Βαλκανίων αλλά και της ανατολικής Ευρώπης (σύμφωνα με τα στοιχεία του ourworldindata.gr) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαφνικά… εκμηδενίζει την επικινδυνότητα του ιού, ενόψει της τουριστικής σεζόν.

Χαμογελώντας πλατιά, ο Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Ντομπρόβσκις  που τον παρακολουθούσε «σφιγμένος» ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα και ότι όταν ο ίδιος είχε νοσήσει, θα μπορούσε να συνεχίσει να εργάζεται κανονικά στο Μαξίμου….

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.