Βρέθηκε λίστα νεαρής Αγγλίδας που φανέρωσε το σχέδιο δολοφονίας του φίλου της

featured image

Η φρικιαστική λίστα περιέγραφε τα σχέδιά της για να δολοφονήσει το αγόρι της.

Η αστυνομία του Μπράιτον στην Αγγλία, ανακάλυψε μια λίστα που αποκάλυπτε τα πλάνα νεαρής, η οποία είχε προετοιμάσει τα πάντα για να σκοτώσει τον φίλο της. Η Σόφι Τζορτζ πριν από δύο χρόνια όταν ήταν 18 ετών, έγραψε μια λίστα που αποτύπωνε το σχέδιό της, σύμφωνα με το οποίο σκόπευε να δολοφονήσει τον φίλο της. Το δικαστήριο της Αγγλίας καταδίκασε με 13,5 χρόνια φυλάκιση την νεαρή μετά την ανακάλυψη της τρομακτικής λίστας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

Στα σχέδια υπήρχαν τα βήματα που θα ακολουθούσε όπως για παράδειγμα «οδήγησε τον στον τάφο», «βασανιστήρια», «σκοτώστε και θάψτε», «σκουπίστε τα χέρια και το σώματα με ύφασμα». Η 20χρονη πλέον Σόφι, υπενθύμιζε επίσης στον εαυτό της, να φορτίσει το τηλέφωνό της και να σκουπίσει τα παπούτσια της στο γρασίδι πριν φτάσει στο σημείο όπου σκόπευσε να διαπράξει το έγκλημα στο Μπράιτον.

Λίστα δολοφονίας


Ακόμα, ανέφερε μια σειρά από βήματα που θα έπρεπε να εφαρμόσει για να καλύψει την δολοφονία, όπως για παράδειγμα την αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Snapchat και την απεγκατάσταση του WhatsApp.

Όταν η αστυνομία εντόπισε τη λίστα που φανέρωνε τα πλάνα της, ανακάλυψε ότι η Σόφι είχε συμπεριλάβει ένα μπουκάλι χλωρίνη, μια ολόσωμη ιατροδικαστική στολή, καλύμματα παπουτσιών, γάντια, σκουφιά μπάνιου, αναπτήρα και καύσιμα, σακούλες για κάδους, ταινία, μαχαίρι, καθαριστικά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Καθαριστικά

Η νεαρή κοπέλα σχεδίαζε πρώτα να βασανίσει τον 23χρονο φίλο της μέχρι να τον κάνει να παραδεχθεί τα ονόματα των άλλων γυναικών με τις οποίες ισχυρίζεται ότι έβγαινε. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Σόφι ήταν 17 ετών και εκείνος σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον.

Στις 10 Οκτωβρίου 2020, η Σόφι κανόνισε να πάει να πάρει τον φίλο της και να πάνε στο σπίτι μιας φίλης της. Μαζί της είχε πάρε και τα αντικείμενα με τα οποία θα τον βασάνιζε. Του ζήτησε να πάνε προς το Wild Park και κάποια στιγμή ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, η κοπέλα τράβηξε μαχαίρι. Ο φίλος της το απέφυγε και κατάφερε να ξεφύγει και να τραπεί σε φυγή.

Καθαριστικά

Μια γυναίκα είδε τη συμπλοκή και κάλεσε την αστυνομία, η οποία διαπίστωσε τα τραύματα που είχε ο άτυχος νεαρός. Στη συνέχεια αφού βρήκαν τα αντικείμενα βασανισμού έκαναν έρευνες στο σπίτι της Σόφι όπου ανακάλυψαν την φονική λίστα. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε και εξέφρασε τη μεταμέλεια για τις πράξεις της.

Αντικείμενα

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.