Η Δήμητρα Πισπιρίγκου προειδοποιεί τον Μάνο Δασκαλάκη: «Θα υποστεί και τις συνέπειες»!

featured image

Η διαφοροποίηση του 30χρονου άνοιξε μέτωπα – Γιατί δεν προαυλίστηκε η Ρούλα το πρώτο της 24ωρο στον Κορυδαλλό

Η αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη έναντι της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία πλέον ξεκάθαρα κατηγορεί για τον θάνατο της κόρης τους Τζωρτζίνας και αναμένει και τα αποτελέσματα της έρευνας για τα άλλα δύο παιδιά τους που «χάθηκαν», τη Μαλένα και την Ίριδα, έβαλε στα χαρακώματα τις δύο πλευρές και ο «πόλεμος» έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Η παράσταση πολιτική αγωγής που δήλωσε νωρίτερα στα δικαστήρια ο 30χρονος και οι δηλώσεις του ότι «τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της» εν διαστάσει συζύγου του, προκάλεσαν αρχικά την αντίδραση της ίδιας της Ρούλας Πισπιρίγκου («με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου …  μέχρι χθες έλεγε άλλα») και στη συνέχει της αδελφής της, Δήμητρας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Αποκαλύψεις» Σφακιανάκη: «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης – Θα τραβήξει πολλούς μαζί της στη φυλακή»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star άφησε πολλά υπονοούμενα εναντίον του, συνοδεύοντάς τα και με μια προειδοποίηση, η οποία μπορεί να αναγνωσθεί ποικιλοτρόπως…

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω παγώσει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δε με εκπλήσσει τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο. Θα έχει τους λόγους του για να το κάνει αυτό, οι οποίοι λόγοι σε μας δεν έγιναν ποτέ αντιληπτοί. Δε μας έδωσε ποτέ κανένα δείγμα… Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι δίπλα στη Ρούλα, αυτό έλεγε. Από κει και πέρα ο άνθρωπος έχει τραβήξει την πορεία του, καλά κάνει, δικαίωμά του είναι να το κάνει αυτό, αλλά θα υποστεί και τις συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά η αδελφή της Ρούλας.

Και πρόσθεσε: «Εννοώ ότι δεν είναι όλα τόσο εύκολα… Μιλάμε για ένα θέμα που έχει γίνει χαμός, δεν μπορεί απλά να πηγαίνει κάποιος και να λέει εγώ είμαι αντίθετα, είναι όλα ok. Ρωτήστε να δούμε τι θα απαντήσει. Γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι ανεξήγητη. Όποιον και να έχω ρωτήσει πέφτει από τα σύννεφα».

«Δέχομαι ότι βρέθηκε κεταμίνη, αλλά όχι ότι την έδωσε η Ρούλα»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και στην κεταμίνη, ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και που οδήγησε στον θάνατό της. Ήταν και πάλι κατηγορηματική ότι η αδελφή της είναι αθώα και πως την έχουν στοχοποιήσει οι δημοσιογράφοι:


«Ένας απλός άνθρωπος αν πάρει τη δικογραφία και τη διαβάσει θα καταλάβει, θα καταλάβει πολλά. Η Ρούλα, το λέω και θα το ξαναλέω, είναι εκεί που είναι για την κοινή γνώμη και για όλο αυτό που έχουν δημιουργήσει κάποιοι συνάδελφοί σας. Η εμμονή και η εμπάθεια να στοχοποιήσουν τη Ρούλα, έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει».

Ενώ για την κεταμίνη απάντησε:

«Δέχομαι ότι έχει βρεθεί η ουσία, αλλά με βάση τον απινιδωτή και τη δικογραφία, δεν ήταν η Ρούλα μέσα, δεν τη χορήγησε η Ρούλα και η δικογραφία να μην το έκανε τόσο ξεκάθαρο, πάλι το ίδιο θα σας έλεγα, Δε θα το έκανε ποτέ, μα ποτέ και ειδικά στη Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν το μισό του εαυτού της, το παιδί που την έκανε μάνα, ήτανε το παιδί που το είχε όλη μέρα, για εννιά χρόνια δίπλα της».

«Δε μπορούμε, να τη δικάσουμε επειδή είναι σκληρή σαν άνθρωπος, είναι ο χαρακτήρας της»

Καταλήγοντας, ξέσπασε για την επίθεση που δέχεται η αδελφή της:

«Πόσο να χτυπηθεί ακόμα αυτή η γυναίκα και πόσο να αντέξει; Έχει χάσει τρία παιδιά. Δεν την έχει αφήσει κανένας, όταν λέω κανένας, εννοώ κανένας, κανένας από όσους έπρεπε να την έχουν αφήσει να ξεσπάσει, δεν την έχει αφήσει να πενθήσει.  Ακόμα και τώρα, τις τελευταίες μέρες που ήμασταν μαζί, δεν είχε καταλάβει ότι η Τζωρτζίνα είχε φύγει από τη ζωή, δεν το δεχόταν, νόμιζε ότι είναι στο νοσοκομείο. Δε μπορούμε, όμως, να τη δικάσουμε επειδή είναι σκληρή σαν άνθρωπος, είναι ο χαρακτήρας της, δηλαδή τι πρέπει αν κάνουμε γι’ αυτό, να τη σκοτώσουμε; Ήταν πάντα η δυναμική της οικογένειας, η σκληρή της οικογένειας. Δεν είναι του χαρακτήρα της το να κλαίει και να κλαψουρίζει και να κάνει και να ράνει για να δημιουργήσει εντυπώσεις».

Δεν προαυλίστηκε η Ρούλα λόγω αναταραχής

Όπως αποκάλυψε το Star ο σημερινός πρώτος προαυλισμός της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού δεν έγινε ποτέ.

Λίγο πριν βγει από τον θάλαμο όπου κρατείται απομονωμένη, οι φύλακες την προειδοποίησαν ότι καλό θα ήταν να είναι προσεκτική, καθώς υπήρχε κίνδυνος να δεχθεί κάποιο αντικείμενο από τους άλλους κρατούμενους (από τα παράθυρα).

Από τα άλλα κελιά ακούγονταν έντονες αποδοκιμασίες και ύβρεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε πως οι τόνοι ήταν πολύ υψηλοί και η γλώσσα πολύ άσχημη.

Εν μέσω αυτού του κλίματος, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε να μην εξασκήσει το δικαίωμά της και έμεινε στο θάλαμό της χωρίς να προαυλιστεί.

Νωρίτερα πάντως, η 33χρονη η οποία συνομιλεί συνεχώς με τους δικούς της μέσω του καρτοτηλεφώνου που υπάρχει έξω από το κελί της, δέχθηκε και ένα «δώρο» από τους φύλακες, ένα αισθηματικό βιβλίο, σε μια προσπάθεια που έκαναν να την ηρεμήσουν.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.