«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα!»

featured image

Μετά το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον 30χρονο υπήρξε… παύση πληρωμών, λέει ο δικηγόρος των συγγενών της

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, έκανε ο δικηγόρος κάποιων εκ των συγγενών της 69χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ.Θεοδωρόπουλο, από τη στιγμή που η γυναίκα έκανε το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη, το δάνειό της έπαψε να πληρώνεται, ενώ όπως είπε στον Alpha, δεν πληρωνόταν ουσιαστικά και τίποτε άλλο!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Σύμφωνα με το πληρεξούσιο, ο 30χρονος διαχειριζόταν όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ευγενίας Κούτρα:


«Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωρόπουλος.

Πρόσθεσε πως μια από τις υποχρεώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, ήταν να παίρνει και τα φάρμακα της γυναίκας, αλλά ούτε αυτή εκπληρωνόταν:

«Είχε την υποχρέωση να της παίρνει τα φάρμακά της, καθώς είχε προβλήματα υγείας και είχε σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα».

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.