«Λάβρος» ο Λαβρόφ κατά Ζελένσκι: «Μιλάει πολύ. Εξαρτάται από το τι πίνει, ή τι καπνίζει!»

featured image

«Δεν μπορώ να συζητήσω σοβαρά. Αλλάζει συνεχώς την άποψή του», λέει ο Ρώσος ΥΠΕΞ για τον Ουκρανό Πρόεδρο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι λέει διαφορετικά πράγματα, εξαρτάται από το τι πίνει και τι καπνίζει. Τη δήλωση αυτή έκανε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο India Today.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Ξέρετε, δεν μπορώ να συζητήσω σοβαρά τι λέει ο Πρόεδρος Ζελένσκι, γιατί αλλάζει συνεχώς την άποψή του σε εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις. Μιλάει πολύ. Εξαρτάται από το τι πίνει ή τι καπνίζει, λέει πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ!


Στη συνέχεια ο Ρώσος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επιρροή της Δύσης: «Η Δύση εκμεταλλεύτηκε τον Ουκρανό πρόεδρο για δικούς της σκοπούς. Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν κάνει τα πάντα για να ενισχύσουν τον Ζελένσκι στην επιθυμία του να αγνοήσει οποιεσδήποτε ρωσικές προτάσεις».

Νωρίτερα, ο πρώην επικεφαλής υγειονομικός γιατρός της Ρωσίας, Γενάντι Ονιτσένκο, δήλωσε ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος ήταν «εθισμένος στα ναρκωτικά».

Ο ειδικός στα ναρκωτικά Βασίλι Σουρόφ σημείωσε τις «ανθυγιεινές εκφράσεις του προσώπου του Ζελένσκι» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με τον ειδικό, οι ειδικές εκφράσεις του προσώπου του προέδρου συνδέονται με τη μέθη λόγω ψυχοδραστικών ουσιών και η συμπεριφορά του είναι παρόμοια με την επίδραση στο τέλος του φαρμάκου.

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.