31 χρόνων παλικαρακι κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτε: Ο τραγικός χαμός πριν 5 χρόνια του γιου του ταξίαρχου Κατερινοπουλου

featured image

Ένας άνθρωπος με την δίκη του ιστορία και τον δικό του πόνο ψυχης ο Ταξίαρχος Κατερινοπουλος που τον τελευταίο καιρο μετά και το έγκλημα με τον Μπαμπη Αναγνωστοπουλο αρχικα αλλα και τωρα με τις δολοφονείς των τριών παιδιών στην Πατρα. εχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας.

Ο Κατερινόπουλος, ήταν από τους πρώτους που μίλησε για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και μίλησε ανοιχτά για την εμπλοκή της 33χρονης μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν από μία πενταετία, έχασε τον γιο του ξαφνικά.

Οπως εξομολογηθηκε ο ιδιος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο προσωπικό του δράμα, όταν το 2017 “έφυγε” από τη ζωή ξαφνικά ο γιος του Επαμεινώνδας. Ο 31χρονος έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

Όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε αν θα έλεγε δημόσια σήμερα όσα δεν είπε ποτέ στον αδικοχαμένο γιο του, εκείνος απάντησε: «Τα λέγαμε όλα! Ειλικρινά τα λέγαμε όλα. Ήταν ένα παιδί πολύ καλύτερο από εμένα. Θα πει κανείς ότι είναι γιος μου. Και ο άλλος μου γιος είναι αστέρι. Αλλά ο μεγάλος ήταν το κάτι άλλο! […] Δεν είναι τυχαίο πως ήταν ένας μαθητής του 19,8 όλα τα χρόνια, πήρε πτυχίο στην ώρα του, το καλοκαίρι πήγαινε και δούλευε σε ένα βενζινάδικο και από το μεροκάματό του εκεί αγόρασε αυτοκίνητο. Τι να πω; Η αγάπη του… Στον αδελφό του, στη μάνα του, σε μένα, στον παππού του ειδικά… Τρελή αδυναμία!».


«Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να είναι ο γιος μου καλά. Και όλα τα παιδιά του κόσμου. Και εγώ βέβαια, η σύντροφός μου… Τι να πω… Να μη ζήσει κανένας μα κανένας πατέρας και μάνα απώλειες παιδιών τους και προσφιλών τους προσώπων» κατέληξε.

Ήταν 03 Μαρτίου του 2017 οταν έγραψε ο ίδιος για τον γιο του:

Ο Αγγελος μου εφυγε με ξεγελασε .Σιγουρα ομως δε ηθελε να με στενοχωρησει.Ετσι αποφασισε ο Θεος.Σας ευχαριστω ολες και ολους για τη συμπαρασταση σας.Ας ειμαι ο τελευταιος πατερας που χανει το παληκαρι του.Εμενα μου εφερε το Χειμωνα .Ας ειναι..θα το αντεξω για τον Αντωνη μου .Σας ευχαριστω ολες και ολους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ακόμη έναν άλλο γιο, τον Αντώνη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.