Νέες αποκαλύψεις από Κατερινόπουλο: «Οι 200.000€ της σπιτονοικοκυράς που έκαναν φτερά από πώληση ακινήτου της»

featured image

Για άλλη μία απασφάλισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη και την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχει δυο πληροφορίες».

Θανάσης Κατερινόπουλος: Οι πληροφορίες που αποκάλυψε για την σπιτονοικοκυρά από την Πάτρα

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Η μια πληροφορία είναι πως 2,5 μήνες πριν τον θάνατό της, πωλήθηκε ένα διαμέρισμα περίπου 200.000 ευρώ σε κάποιο άλλο σημείο στην Πάτρα και όχι εκεί που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος, αφού ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς, διερωτήθηκε:

«Που πήγαν αυτά τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου; Πρέπει να διερευνηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Η δεύτερη πληροφορία»-όπως είπε- είναι πως ««υπάρχει μακρινή συγγένεια της σπιτονοικοκυράς και της Ρούλας, από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας».


Την είδηση αυτή για την πώληση του ακινήτου μετέφερε από την πλευρά του, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο OPEN. O ίδιος ανέφερε ότι ο Μάνος διαχειριζόταν τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, καθώς μέσω πληρεξούσιου που είχε γίνει ασχολούνταν με τις πληρωμές και τις υποχρεώσεις της, δηλαδή η γυναίκα διοχέτευε τα πάντα μέσω εκείνου.

Παράλληλα και ο δημοσιογράφος δήλωσε, τονίζοντας πως δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένη πληροφορία, πως ο Μάνος είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.