Τα φορτώνει στους γιατρούς η Πισπιρίγκου (video)

featured image
«Πρόκειται για ιατρικό λάθος εξ αμελείας», δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης. Και συμπλήρωσε «δεν υπήρχε κεταμίνη στη θεραπεία, όμως χορηγήθηκε κατά τη διασωλήνωση».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για ιατρικό λάθος.

«Εκτός από την εντολέα, δεν είδα μόνο την εντολέα, είδα βασικά την δικογραφία. Είδα όλες τις καταθέσεις τον μαρτύρων, που είναι βασικά κατηγορίας. Δηλαδή γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου «Παίδων». Σε συνδυασμό με όσα μου είπε η κατηγορουμένη, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι όταν χορηγήθηκε η θανατηφόρος ουσία στο άτυχο παιδί, αυτό δεν βρισκόταν στα δικά της χέρια. Ήταν στα χέρια των γιατρών και των νοσηλευτών, που επιχειρούσαν την ανάνηψή του. Προκύπτει από επιστημονικά δεδομένα, και από τις καταθέσεις όχι των δικών μας μαρτύρων υπερασπίσεως, αλλά από τις καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών», ανέφερε αρχικά ο συνήγορος της 33χρονης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


«Δεν υπήρχε η κεταμίνη στην φαρμακευτική αγωγή, της χορηγήθηκε όμως κατά την διασωλήνωση. Εφόσον μιλάμε για ιατρικό λάθος, είναι εύλογο αυτό. Σαφέστατα μιλάμε για ιατρικό λάθος, όχι βέβαια με δόλο. Προφανώς εξ αμελείας. Εμείς αυτό θα υποστηρίξουμε στην κυρία ανακρίτρια και θα το τεκμηριώσουμε, με λεπτομέρειες που δεν μπορώ προφανώς να σας πω τώρα, εδώ. Η ίδια δεν γνώριζε τι συνέβη. Αυτό προκύπτει σας λέω από ιατρικά δεδομένα που έχουμε με αναισθησιολόγους. Γιατί αυτά που σας λέω προκύπτουν από αναισθησιολόγους. Αυτά τα πορίσματα προκύπτουν από επικοινωνίες της υπεράσπισης με αναισθησιολόγους», συμπλήρωσε.

«Η όλη λύση του αινίγματος είναι, πότε χορηγήθηκε η θανατηφόρος ουσία. Αυτό μπορεί κάλλιστα να εκτιμηθεί με επιστημονικά δεδομένα το πότε χορηγήθηκε. Υπάρχουν στοιχεία της δικογραφίας που το αποδεικνύουν. Το ιατρικό λάθος είναι η μόνη λογική εξήγηση. Σίγουρα είναι πολύ πιο εύλογη εξήγηση το ιατρικό λάθος, από το να σκότωσε το ίδιο της το παιδί μια μάνα. Η θεμελίωση του κατηγορητηρίου αυτού έχει γίνει με συγκυριακά στοιχεία. Δεν υπάρχει καμία άμεση απόδειξη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.