«Η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Σοϊλέδη» (vid)

featured image
Η Τζο μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε για όλους και για όλα.

Τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ έκανε η Τζο μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η 19χρονη φοιτήτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη σχέση που έχουν αναπτύξει ο Άρης Σοϊλέδης με την Σοφιάννα Αβραμάκη, λέγοντας ότι η παίκτρια της μπλε ομάδας τον βλέπει ερωτικά.

Μάλιστα, μιλώντας για τον ποδοσφαιριστή είπε ότι κοιτάζει μόνο το συμφέρον του και πως «μαγειρεύει» τις ψηφοφορίες επηρεάζοντας όχι μόνο την δική του ομάδα, αλλά και την κόκκινη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Για την σχέση Άρη-Σοφιάννας: «Η Ασημίνα μου είχε πως η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη και ότι της αρέσει. Τώρα δεν ξέρω ποιον να πιστέψω, δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Γενικότερα πιστεύω ότι και ο Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που άρχισαν να κάνουν παρέα με τον Άρη. Είναι πιο επιθετικές και ειρωνικές και συμπεριφέρονται διαφορετικά».


Για τον Άρη Σοϊλέδη: «Ο μόνος που δεν με πλησίασε και δεν ενδιαφέρθηκε είναι ο Άρης. Κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, δεν τον νοιάζει για τους άλλους και θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες. Στις ψηφοφορίες συμβουλεύει τους φίλους τους πως θα κινηθούν για να διώξουν παίκτες από την κόκκινη ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντοτε πολύ εριστικός και ειρωνικός. Βγάζει κακία και έκανε πολλές επιθέσεις κυρίως στις Σταυρούλα και Ασημίνα επειδή είναι δυνατές».

Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας Σίγουρα λέει κάποια ψέματα, το είχα καταλάβει αυτό. Αρχικά φοβόταν να μιλήσει στην ομάδα του. Φοβόταν τον Άρη, αλλά με το που πήρε την ατομική ασυλία άρχισε να τα λέει περισσότερες αλήθειες και νομίζω τον φοβήθηκαν αρκετά».

Για την Ασημίνα: «Η Ασημίνα αρχικά ήταν στην άλλη παρέα, αλλά αργότερα την ενόχλησαν κάποια πράγματα που συνέβησαν. Θεωρώ ότι τα έβλεπε απλώς προσπαθούσε να τους καλύψει κάπως. Η Ασημίνα τα βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα και σε καμιά περίπτωση δεν θα ψήφιζε στρατηγικά. Μου είχε πει ότι στηρίξει πολύ την Σοφιάννα. Η Ασημίνα νιώθει προδομένη».

Για τον Απόστολο Ρουβά: «Δείχνει άλλο από αυτό που είναι. Το παίζει πολύ ήρεμος και αγαθός και η παρέα του τον έχει αγιοποιήσει. Είναι αρκετά πονηρός».

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.