Πισπιρίγκου και Αναγνωστόπουλος φοβόντουσαν το τετ-α-τετ με Νικολούλη: Οι ομοιότητες (vid)

featured image
Ο κοινός παρανομαστής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις υποθέσεις των οποίων ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει ασχοληθεί εκτενώς με τις δύο υποθέσεις που έχουν σοκάρει την Ελλάδα, το 2021 και το 2022. Το έγκλημα των Γλυκών Νερών είχε καθηλώσει την χώρα πέρυσι, ενώ αυτή με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που για αυτόν της Τζωρτζίνας κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου μονοπωλεί την επικαιρότητα εδώ και μέρες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός είναι ο 30χρονος τότε… παντρεμένος σήμερα εραστής της Ρούλας “Λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Εγώ δεν άκουσα κανένα πουλί» ανέφερε η Ρούλα – Πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου πρόδωσε την αδερφή της

Το «Φως στο Τούνελ» έχει αφιερώσει αρκετές εκπομπές για τις εξελίξεις που υπάρχουν, κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις, ενώ έχει καταφέρει να μιλήσει με τους δύο κατηγορούμενους πριν, αλλά και μετά την σύλληψή τους. Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Ρούλα Πισπιρίγκου έχουν συζητήσει με την Αγγελική Νικολούλη, με έναν κοινό παρανομαστή: Κανένας από τους δύο δεν βρέθηκε τετ-α-τετ με την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.


Μάλιστα, κρίνοντας από τα όσα έχουν ειπωθεί στις εκπομπές, εύκολα μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα πως αμφότεροι απέφευγαν τις συναντήσεις μαζί της, προτιμώντας να μιλάνε τηλεφωνικά για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

«Να σου φρεσκάρω τη μνήμη αγόρι μου»

Το Νοέμβριο, η Αγγελική Νικολούλη είχε αποκαλύψει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος της έκλεινε ραντεβού για να μιλήσει μαζί της από τις φυλακές, αλλά συνέχεια το ακύρωνε.

«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.