«Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή αuτός και ο πατέρας του»

featured image

ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά μετά την σύλληψή της μέσα από τη ΓΑΔΑ με τον Γιώργο Σόμπολο και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οι απαντήσεις που έδωσε η 33χρονη στράφηκαν γύρω από τον Μάνο Δασκαλάκη και τη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους μετά την σύλληψη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκάλυψε πως της δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Αυτό έγινε για να γίνει. Όλο αυτό είναι άδικο», αναφέρει χαρακτηριστικά η 33χρονη. Συγκεκριμένα μιλώντας στον Γιώργο Σόμπολο η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε «δεν αντέχω, δεν γίνεται αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία μου το λένε οι αστυνομικοί είναι άδικο».


Στην ερώτηση για το αν μίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι ότι της είπε ότι όταν κληθεί από την ΕΛΑΣ «θα πω ότι είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα».

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι δεν είναι ικανοποιημένη με τη στάση αυτή του Μάνου Δασκαλάκη και μετέφερε το εν συνεχεία διάλογό της, όταν εκείνη του έλεγε «καταλαβαίνεις πού είμαι;» και εκείνος της απαντούσε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι και ότι απολύθηκε από τη δουλειά του.

«Το μέλημά του είναι να μην πάει φυλακή εμένα δεν με σκέφτεται» είπε στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου προσθέτοντας ότι της είπε ο σύζυγος της «τι θες να πάω φυλακή εγώ και ο πατέρας μου;».

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον δικηγόρο του έρχεται στην Αθήνα για να παραλάβουν τη δικογραφία της υπόθεσης, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. όπου για να πάρει την δικογραφία, θα πρέπει να κινηθεί απέναντι της πρωην γυναίκας του.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.