Αποκάλυψη - Η Πισπιρίκου είχε πάρει Κεταμίνη ή αλλιώς «special k» για δική της χρήση

featured image

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε Κεταμίνη. Είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν όχι όμως σκέτη αλλά μέσω ενός φαρμάκου που έχει κοινά γνωρίσματα με την κεταμίνη και  φαίνεται να είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης,  από την οποία και έπασχε στο παρελθόν.

Έτσι άρχισε να μαθαίνει τα συστατικά του χαπιού και να ερευνά τις επιδράσεις αλλά και τις παρενέργειες του. Είχε διαπιστωθεί παλαιότερα ότι η κεταμίνη βοηθά στην υποχώρηση των συμπτωμάτων κατάθλιψης στα άτομα που δεν έχουν δει αποτελέσματα από άλλες θεραπείες.



[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Κλινικές δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει αυτό το εύρημα, όμως το μειονέκτημα ήταν ότι η κεταμίνη προκαλούσε παραισθήσεις και άλλα ψυχωσικά συμπτώματα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το άτομο που της έδινε τα χάπια την είχε ενημερώσει πως είναι εθιστικά αλλά και επικίνδυνα λόγω της… κεταμίνης.

Έτσι εκείνη άρχισε να ψάχνει. Έτσι λοιπόν η Πισπιρίγκου έμαθε πως η χρήση κεταμίνης μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στο στόμα, αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο! [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.