Αυτά έκρυψε από την ιστορία της ζωής του o Εμμανουήλ. Η μαϊμού καριέρα και…

featured image

Είπε πολύ γρήγορα το βιογραφικό του απαιτώντας… προσδοκώντας… την αποθέωση από τους συμπαίκτες του που δεν το γνώριζαν. Και πολύ καλά έκαναν… θα γράψω. Φυσικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε και στο βιογραφικό του πολλά παραμύθια.

Ξεκίνησε λέγοντας την αλήθεια για την καριέρα του ως κομμωτής αφού πραγματικά συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα όπως η Ρούλα Κορομηλά όμως στη συνέχεια πήδηξε μερικά πράγματα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Αφού τους φλόμωσε στο ψέμα ότι και καλά έκανε καριέρα στο εξωτερικό – κάτι που δεν ισχύει – έφτασε ξαφνικά στο σήμερα.


  • Φυσικά και δεν ανέφερε τα δυσάρεστα περιστατικά με την Άννα Βίσση, την κατηφόρα που πήρε η καριέρα του και το τέλος της συνεργασίας του με τους ανθρώπους του θεάματος. 

“Ξέχασε” να αναφέρει πως επειδή δεν είχε δουλειά στην Αθήνα δούλευε επί τρία χρόνια σε κομμωτήριο της Μυκόνου από όπου και ζούσε. Δεν ανέφερε τίποτα από αυτά παρά μόνο πώς μετά την υποτιθέμενη καριέρα του στο εξωτερικό, αποφάσισε να μπεί στο Survivor.

Αν θέλεις να πεις για τη ζωή σου Κωνσταντίνε να την πεις όλη, όπως λαμπερά ξεκίνησε με τις τηλεοράσεις, την προβολή, την Κορομηλά και τα δυνατά ονόματα που πραγματικά χτένισες, έτσι να συνεχίσεις και με την υπόλοιπη αλήθεια.

Αναφέρσου στην κατηφόρα και γιατί βρίσκεσαι τώρα εκεί. Και όχι δεν είσαι ούτε “είδωλο” ούτε πρότυπο και ούτε στο τικ τοκ όπως ανέφερες εξακολουθούν και σε βλέπουν επειδή σε θαυμάζουν αλλά επειδή γελάνε μαζί σου. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για σένα. Στην τελική με τρίχες ασχολείσαι. Ξεκόλλα. Με αγάπη πάντα.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.