Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τη Lamborghini που έτρεχε με 300 χιλιόμετρα στην Παραλιακή

featured image

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό Lamborghini η οποία έτρεχε με 300 χιλιόμετρα στην Παραλιακή.

Μάλιστα, από την διεύθυνση της Τροχαίας έχουν εντοπιστεί και σχετικά βίντεο στο Youtube, στα οποία φαίνεται η Lamborghini να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην περιοχή των νοτίων προαστίων, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300 χλμ. την ώρα

Στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά τους ελέγχους που έγιναν από την Τροχαία Αττικής στην Παραλιακή (Λ. Ποσειδώνος – Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου – Λ. Βουλιαγμένης) τις προηγούμενες ημέρες κατεσχέσθη και μια Lamborghini για την οποία ψάχνουν να δουν αν είναι η ίδια που εμφανίζεται στα σχετικά βίντεο που έχουν μελετηθεί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Πιο αναλυτικά κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν 5 αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και 4 αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.


Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:

• 56 για υπέρβαση ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας,

• 39 για παράνομη στάθμευση, από τις οποίες 2 για ράμπα αναπήρων και 3 σε ειδικούς χώρους στάθμευσης αποκλειστικά οχημάτων ατόμων με αναπηρία,

• 2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,

• 1 για οδήγηση για επίδειξης ικανότητας,

• 1 για αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση,

• 1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,

• 1 ανασφάλιστο όχημα,

• 1 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και

• 4 για μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 34 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 53 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υψηλών επιδόσεων, το οποίο θα οδηγηθεί για έκτακτο τεχνικό έλεγχο. Σημειώνεται οτι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.