Στη φυλακή η άκαρδη μάνα που ζούσε με τα παιδιά της μέσα στις κατσαρίδες – Τούς έλεγε πως ήταν… πεταλούδες!

featured image

Η ίδια και ο σύντροφός της έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό

Σε 8ετή ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε σήμερα η μητέρα που ζούσε με τα τρία υποσιτισμένα παιδάκια της μέσα στις… κατσαρίδες και τα ποντίκια, σε διαμέρισμα-τρώγλη στον Άγιο Παντελεήμονα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Εκείνη και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, με την επιμέλεια των τριών ανήλικων παιδιών, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, να δίνεται στον ναυτικό πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με την πρώην σύζυγό του να τού το απαγορεύει. Μάλιστα, όταν αυτός έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους, ξέσπασε σε κλάματα.


«Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε»

Η γυναίκα, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τούς είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν… πεταλούδες! , Ενδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδάκια, είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων – ντοκουμέντων από το διαμέρισμα – κολαστήριο, την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας. «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε», αναφώνησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σημειώνεται πως τα τρία άτυχα παιδάκια εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από τα ποντίκια και τα δεκάδες έντομα που είχαν κατακλύσει το διαμέρισμα όπου διέμεναν.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.