Η Ρούλα δεν ξεκολλάει από την τηλεόραση στο κελί της

featured image

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθεί τις συνεχείς αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου των 3 παιδιών της ανέκφραστη και σιωπηλή μπροστά στην τηλεόραση που έχει απο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο απομονωμένο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η κατηγορούμενη για την δολοφονία της κόρης της δεν έχει αλλάξει τις συνήθειες της στη φυλακή ακόμη και μετά την τοποθέτηση τηλεόρασης μέσα στο κελί .


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Καταναλώνει ελάχιστο φαγητό και όταν ανοίγει η πόρτα για τον προαυλισμό της προτιμά να εξαντλήσει όλο το χρόνο στο καρτοτηλέφωνο του διαδρόμου για να επικοινωνήσει με τη μητέρα, την αδελφή της και με τους δικηγόρους της που μεταφέρουν και κάποια  μηνύματα της.

Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα 8  μέρες μετά την προφυλάκιση η  μεγαλύτερη αγωνία της  33χρονης  είναι πότε θα βγει από τον Κορυδαλλό. Αίτημα που είναι αδύνατον να τεθεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εάν δεν ολοκληρωθεί η τεχνική έκθεση επιστημόνων που να αποδεικνύουν κενά στα ιατρικά δεδομένα της δικογραφίας σύμφωνα με τους δικηγόρους. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.