«Η Ρούλα μια μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας πήγε… κομμωτήριο»

featured image

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη, η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, διευθύντρια της τοπικής ιστοσελίδας thebest και ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από τη σύλληψή της, μίλησε για την κουβέντα που είχαν και προέβη σε αποκαλύψεις.

«Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τη Ρούλα λίγο πριν τη σύλληψή της. Η σύλληψη έγινε στις 17.00 το απόγευμα ήταν η ώρα που σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει. Ενώ μιλούσαμε για ένα άσχετο θέμα, εκείνη την ώρα γινόταν από το MEGA η αποκάλυψη για την κεταμίνη, τι ρώτησα τι είναι αυτό που αποκαλύφθηκε, μου είπε ότι δεν έχει απολύτως καμία ιδέα, ότι δεν έχει να κάνει με αυτήν», είπε αρχικά και συνέχισε η κ. Κοντογεωργοπούλου:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Μου είπε κάποια στιγμή ότι αυτό είναι ναρκωτικές ουσίες. Μου είπε κάτι σοκαριστικό, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα έπαιρνε ναρκωτικά και ότι στο Παίδων της δίνανε και βαρβιτουρικά για να ηρεμήσει γιατί είχε σπασμούς. Μου είπε ότι ήδη έχουν αρχίσει να με λένε φόνισσα. Ενώ μιλούσα με τη Ρούλα, την ώρα που της είπα κάνε υπομονή να δούμε τι θα γίνει, τη χάνω. Ήταν η ώρα που έγινε η σύλληψη».

Η δημοσιογράφος μίλησε και με τον σύζυγο της 33χρονης από την Πάτρα ο οποίος, όπως λέει, ήταν σοκαρισμένος.


«Την ώρα που ακούστηκε η κεταμίνη έστειλα ένα μήνυμα και στον Μάνο να τον ρωτήσω για αυτήν. Ο Μάνος έδειξε κυριολεκτικά να μην γνωρίζει καθόλου την ουσία. Ήταν σοκαρισμένος, δεν το περίμενε για την προσαγωγή».

«Η Ρούλα, μια μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει στο κομμωτήριο. Αυτό με είχε προβληματίσει», είπε στο τέλος κάνοντας την αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.