Χαμός στην Πάτρα – Η μπαργουμαν πιάστηκε μαλλί με μαλλί με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη

featured image

Μόνο που δεν πιάστηκαν μαλλί με μαλλί. Ο λόγος για μπαργούμαν και τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος στο οποίο εργάζεται η πρώτη.

Ή μάλλον, εργαζόταν αφού μετά το περιστατικό που συνέβη πριν λίγες ημέρες δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι της εκεί.

Οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων και αρκετών περαστικών, μιας και έφθασαν στο σημείο να… βγουν και έξω από το μαγαζί για να τα… πουν. Όλα άρχισαν όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη μπήκε στο μαγαζί και ζήτησε από την εργαζόμενη να μιλήσουν.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Όπως της είπε, ήξερε πως δεν είχε κάνει κάτι πονηρό με τον άνδρα της, ωστόσο της απαίτησε να παραιτηθεί επειδή όπως της είπε, υποψιαζόταν πως ο άνδρας της την είχε ερωτευτεί και άρα απειλούσε την οικογένειά της.

Η εργαζόμενη «έπεσε» από τα σύννεφα μη μπορώντας να πιστέψει το λόγο που της ζητούσε να μείνει άνεργη.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο γυναίκες δεν άργησαν να λογομαχήσουν. Ευτυχώς παρενέβησαν θαμώνες όταν είδαν ότι τα πνεύματα είχαν οξυνθεί τόσο πολύ που λίγο ήθελε ώστε οι δύο γυναίκες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Φεύγοντας μάλιστα η υπάλληλος αναποδογύρισε το τραπέζι της πετώντας όλα τα ποτήρια. Και μετά από αυτό σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναπιάσει δουλειά στο ίδιο μπαρ…

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.