Προκαλεί το τέρας - "Δεν δέχομαι ότι δεν θα ανάψω φέτος τις λαμπάδες των παιδιών μου"

featured image

Δεν σταματάει να δίνει συνεντεύξεις μέσα από τη φυλακή

Προκαλεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μίλησε ξανά μέσα από την φυλακή, ενώ κατηγορείται για τον φόνο της 9χρονης κόρης της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ισχυρίζεται πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», και πως περιμένει «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Μιλώντας για τον θάνατο της Μαλένας, της οποίας σήμερα στην Πάτρα, ήταν το Τρισάγιο για τα τρία χρόνια από τον θάνατό της είπε: «Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε». 

Με λυγμούς απαντούσε η κατηγορούμενη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε κλάματα. «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε».

Ο δημοσιογράφος τη ρωτά: «Βλέπω ότι περιμένεις πώς και πώς να βγεις. Ετσι δεν είναι;», ενώ η κατηγορούμενη απαντά κλαίγοντας: «Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.