Καταρρέει ο ισχυρισμός της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη

featured image

Συνεχίζει να επιμένει στην αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δηλώνει πως δεν είχε ιδέα για το πως βρέθηκε η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

«Κοίταξε να δεις, οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί, το νοσηλευτικό προσωπικό και το ιατρικό. Υπάρχει κοινή λογική χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά, όποιος μπορεί να βοηθήσει όποιος μπορεί να βοηθήσει, όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε να το πει. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, έχει γίνει η ζωή μου ένα σίριαλ», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως η κεταμίνη χορηγήθηκε στην 9χρονη όταν βρισκόταν στο Ωνάσειο για την τοποθέτηση του απινιδωτή. Ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός καταρρέει καθώς η Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε το καλοκαίρι του 2021 και επτά μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2022, έφυγε από τη ζωή και όπως εξήγησε στο Live News η Χρύσα Σαρδέλη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Κλινικής Φαρμακολογίας, η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο με μικρό χρόνο ζωής.

Επιπλέον, τόνισε πως η ποσότητα της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης ήταν αρκετές φορές παραπάνω από αυτή που θα χρησιμοποιούσε κανείς σε βραχύγχρονη χειρουργική επέμβαση.

«Τα φάρμακα που έχουμε στα βαλιτσάκια ή στα καροτσάκια επείγουσας ανάνηψης δεν περιλαμβάνουν κεταμίνη», ξεκαθάρισε η κ. Σαρδέλη, η οποίο συμπλήρωσε πως θεωρεί απίθανο οι γιατροί της εντατικής που έκαναν την ανάνηψη πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα να της έδωσαν από λάθος κεταμίνη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.