Αδελφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον Μάνο Δασκαλάκη – Σύντομα θα εκπλαγείτε» (βίντεο)

featured image

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ανάβει νέες φωτιές για τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, Αφήνει αιχμές, πετάει υπονοούμενα και εξακολουθεί να στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου…

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ αμίλητη, χωρίς να έχει ομολογήσει, το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα παίρνει νέες διαστάσεις και παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας. Τις αποκαλύψεις διαδέχονται οι μαρτυρίες και οι εξομολογήσεις ατόμων που έζησαν τα δραματικά γεγονότα. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της 33χρονης, που χθες κατήγγειλε με τη μητέρα της, ψευδώς όπως αποδείχθηκε, ότι η κατηγορούμενη κακοποιήθηκε από αστυνομικούς, επανήλθε από την Πάτρα, με μια συνέντευξη φωτιά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Τα λόγια της στο Mega προκαλούν αίσθηση. Επαναλαμβάνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα, θύμα μιας οργανωμένης σκευωρίας από δημοσιογράφους και γιατρούς. Υποστηρίζει ότι η αλήθεια, που όπως λέει δεν μπορεί ακόμα να αποκαλύψει, σύντομα θα λάμψει και θα προκαλέσει έκπληξη και αίσθηση σε όλους. Τα λόγια της όμως κρύβουν αιχμές και υπονοούμενα ακόμα και για τον Μάνο Δασκαλάκη. Επισημαίνει πως πρέπει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για τον πατέρα των τριών παιδιών, για να διαπιστωθούν οι κινήσεις, οι κλήσεις και οι συνομιλίες που είχε όταν πέθανε η Τζωρτζίνα.


«Έχω βάσιμες ενδείξεις για τον ένοχο σε αυτή την υπόθεση και θα δουλέψω, ώστε αυτές οι ενδείξεις να γίνουν αποδείξεις. Αν η Ρούλα είχε κάνει κακό στα παιδιά, θα την είχα σκοτώσει με τα ίδια μου τα χέρια. Η αδερφή μου όμως αγαπούσε και φρόντιζε τα παιδιά. Το έβλεπα με τα μάτια μου. Οι γιατροί προσπάθησαν να τα βοηθήσουν αλλά όχι όλοι οι γιατροί που ασχολήθηκαν με την Τζωρτζίνα» λέει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για την τελευταία δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, στην οποία δεν ονοματίζει την εν διαστάσει γυναίκα του, αλλά την αναφέρει ως κατηγορούμενη: «Δεν είμαι εγώ κριτής, άλλος είναι ο κριτής και βλέπει. Δηλαδή τόσο καιρό που έλεγε όλα αυτά τα καλά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου του είχαμε το πιστόλι στον κρόταφο; Δεν νομίζω. Μίλησα με την Ρούλα γι’ αυτό το θέμα και μου ζήτησε να μην πω το παραμικρό.»

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.