Θρίλερ στην Πάτρα – «Η ποσότητα κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα θα χρειαζόταν τρεις βαλίτσες ανάνηψης»

featured image

Ο ιατροδικαστής μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις περιπτώσεις χορήγησης κεταμίνης σε ασθενή και τι σημαίνει η ποσότητα της ουσία που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο κ. Αλεξάνδρου επισήμανε αρχικά πως στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ όπου υπάρχουν τα φιαλίδια με την κεταμίνη βρίσκονται σε μία σειρά προκειμένου να αποφεύγονται λάθη.

Σε ό,τι αφορά την κεταμίνη που ανιχνεύθηκε βάσει δεδομένων και στο αίμα αλλά και στα ούρα, σημαίνει ότι χορηγήθηκε εν ζωή, εξήγησε ο ιατροδικαστής.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Άρα έχουμε έναν οργανισμό ο οποίο μεταβόλισε την κεταμίνη σε nor- κεταμίνη, άρα είναι εν ζωή, άρα είναι προγενέστερος ο χρόνος» τόνισε.

Αναφορικά με τις αμπούλες που χρησιμοποιούνται για την ανάνηψη, είπε πως είναι αμπούλες των 2 ml και έχουν μέσα 100 μιλιγκράμ κεταμίνης.

«Σε ένα παιδάκι 25-30 κιλά θα χορηγείτο σε φάση ανάνηψης, περίπου 1 ml, αραιωμένο με περίπου 10-20 ml διαλύματος, φυσιολογικού ορού» ανέφερε.

Η ποσότητα ωστόσο που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα είναι μία ποσότητα που θα χρειαζόντουσαν 3 βαλίτσες ανάνηψης και 10 έως 15 αμπούλες, εξήγησε ο κ. Αλεξάνδρου, ενώ σημείωσε πως στα έγγραφα του νοσοκομείου δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.