Πυρά από τη Ζαχάροβα: «Έλληνες σας βοηθήσαμε να απελευθερωθείτε και εσείς απελάσατε τους Ρώσους διπλωμάτες»

featured image

Αναρωτιέται αν είναι… «διαβολική σύμπτωση» το γεγονός ότι οι διπλωμάτες απελάθηκαν τη μέρα που έγινε η συνάντηση Νούλαντ-Παναγιωτόπουλου

Τα βέλη της στην ελληνική κυβέρνηση έστρεψε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή την απόφαση της να απελάσει 12 Ρώσους διπλωμάτες.

Σε ανάρτησή της στο Telegram η Μαρία Ζαχάροβα σημειώνει ότι η απέλαση έγινε την ημέρα που η Νούλαντ βρισκόταν στην Ελλάδα, σχολιάζοντας μάλιστα ότι η Αμερικανίδα διπλωμάτης και κυβερνητική αξιωματούχος συναντήθηκε με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο: «Και αν η Nuland εμφανιστεί κάπου, τότε μην περιμένετε καλά πράγματα από εκεί» αναφέρει με καυστικό ύφος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Η 6η Απριλίου συμβολικά είναι μια μαύρη μέρα στην ιστορία της Ελλάδας. Ήταν στις 6 Απριλίου 1941 που το ναζιστικό Ράιχ επιτέθηκε στη χερσόνησο (Επιχείρηση Μαρίτα) και για τους Έλληνες η 6η Απριλίου είναι για εμάς σαν τις 22 Ιουνίου. Τι ήταν από την πλευρά των Αμερικανών συμβούλων, σύμπτωση ή διαβολικά ακριβής υπολογισμός;» προσθέτει η Ζαχάροβα και στη συνέχεια σημειώνει:


«Το ελληνικό κράτος που δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας και του οποίου ο πρώτος ηγέτης ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας (σ.σ. Ιωάννης Καποδίστριας) έμεινε ουσιαστικά χωρίς διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα μας. Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε τους Έλληνες φίλους μας με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια πίστη, το αποδείξαμε και στις περσινές φωτιές».

Μάλιστα στην ανάρτησή της η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ αφήνει αιχμές κατά του NATO σημειώνοντας: «Δεν είναι καν κακό που η ευρωατλαντική αλληλεγγύη διαγράφει το παρελθόν, άλλωστε το ποιον θα τιμήσεις είναι κυρίαρχη επιλογή του έθνους. Είναι κακό που στερεί από ανθρώπους και λαούς το μέλλον, την ανεξαρτησία και το δικαίωμα σε αυτήν την κυρίαρχη επιλογή». 

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.