Ο Βελόπουλος ζητά εξηγήσεις για τις έξι αποστολές όπλων στην Ουκρανία

featured image

«Θα ήμασταν τυχεροί αν είχαμε έναν πρωθυπουργό που να αγαπάει την Ελλάδα, όσο αγαπά ο κ. Μητσοτάκης την Ουκρανία», είπε ο… αθεόφοβος!

Απαντήσεις για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «δημοκρατίας», που έφερε στο φως τις έξι αποστολές όπλων στην Ουκρανίαζητά από την κυβέρνηση ο Κυριάκος Βελόπουλος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Παρεμβαίνοντας από το βήμα της Ολομέλειας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφερόμενος στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, ρώτησε: «Έχετε στείλει έξι φορές όπλα στην Ουκρανία; Αληθεύει αυτό; Στείλατε στην Ουκρανία Stinger;». Ωστόσο, δεν έλαβε απάντηση. Άσκησε μάλιστα σκληρή κριτική στο Μαξίμου συνολικά για τους χειρισμούς του στο θέμα του πολέμου, σχολιάζοντας πως «θα ήμασταν τυχεροί αν είχαμε έναν πρωθυπουργό που να αγαπάει την Ελλάδα, όσο αγαπά ο κ. Μητσοτάκης την Ουκρανία».


Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε πως η Ν.Δ. με την πολιτική της οδήγησε στο να ακουστεί ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να λέει ότι η Τουρκία, η οποία δεν έχει εφαρμόσει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ό,τι κι αν κάνει είναι πολύτιμος νατοϊκός εταίρος. Βαρύτατες αιχμές άφησε και αναφορικά με την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας ψευδή τον ισχυρισμό ότι η Ρεβυθούσα μπορεί να δώσει ενεργειακή επάρκεια και αυτάρκεια στη χώρα μας, καθώς, όπως σημείωσε, ακόμη κι αν στηθεί ένα τάνκερ δίπλα στο νησί, αυτό θα καλύπτει μόνο το 2% των συνολικών αναγκών.

Εκτίμησε δε πως ο τουρισμός δεν θα πάει καλά ούτε φέτος, καθώς οι τιμές είναι απλησίαστες, με τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρίες να αισχροκερδούν. Προέβλεψε ακόμη πως έρχεται συγκυβέρνηση των τριών με τεχνοκράτη πρωθυπουργό, σημειώνοντας ταυτοχρόνως πως για την Ελληνική Λύση το πραγματικό σύνθημα των επόμενων εκλογών είναι «Υποτέλεια ή ελευθερία».

[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.