Απίστευτη κωλοτούμπα της Πισπιρίγκου για τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό της – «Δεν με έδειραν»

featured image

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι έπεσε η 33χρονη, από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star από τον Γιώργο Σόμπολο, αλλά και από τη μητέρα και την αδερφή, η 33χρονη έχει χτυπήματα στα πλευρά, τα χέρια, το κεφάλι, τα μάτια. Η είδηση, όμως, αυτή φαίνεται να διαψεύδεται από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία υποστηρίζει τώρα ότι δεν την έδειραν, ενώ λίγη ώρα πριν είχε μεταφέρει άλλα σε μητέρα, αδερφή και δημοσιογράφο.

«Η Ρούλα είχε φάει μπουνιές στο πρόσωπο. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της λέγανε «πο@@@@α ομολόγησε» και εκείνη φώναζε ότι δεν το έκανε» είπε αρχικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που επιμένει ότι η κόρη της δεν έχει κάνει τίποτα. «Μετά από αυτό πήγε κάποιος αστυνομικός, την αγκάλιασε και της είπε ότι θα είναι μαζί της» πρόσθεσε η μητέρα της κατηγορούμενης.  


«Είδα μόνο το πρόσωπό της, τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα. Δε μπορούσε να σηκωθεί όρθια πονούσε τόσο φρικτά. Δίπλα ήταν οι αστυνομικοί. Δε μπορούσε να μου δείξει τίποτα. Φοβάται» είπε σε άλλο σημείο η μητέρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Όταν μπήκαμε μέσα κατευθείαν κατάλαβα  ότι ήταν χτυπημένη γιατί είδα πως έφυγε από το σπίτι και πως ήταν μετά. Δε μπορούσε να κουνηθεί. Φαινόντουσαν τα τραβήγματα στα μαλλιά. Το πρώτο πράγμα που τη ρωτήσαμε είναι αν τη χτύπησαν και μας κοίταγε, δεν ήθελε να μας απαντήσει κοίταγε τους αστυνομικούς φοβισμένη. Μας έδειχνε με τα μάτια που ακριβώς την έχουν χτυπήσει. Αυτό εγώ δε θα το αφήσω έτσι» είπε με τη σειρά της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.